ZEISS DTI 3/35

Verbeter uw observatie-ervaring.

Nachtelijke observatie met warmtebeelden opent nieuwe deuren: vogels en andere wilde dieren kunnen worden gevonden en geïdentificeerd zonder verstoring door een lichtbron. Met de DTI 3 warmtebeeldcamera's biedt ZEISS altijd de juiste optische apparaten voor nachtelijke observatie. Zelfs in volledige duisternis produceren ze gedetailleerde beelden voor een onvergetelijke ervaring.

Dankzij het ergonomische ontwerp en het HD-LCOS-scherm met hoge resolutie, dat zelfs in het donker en 's nachts gedetailleerde beelden levert, biedt ZEISS een gespecialiseerde oplossing die geschikt is voor zelfs de moeilijkste lichtomstandigheden.

Met een optische vergroting van 2,5 x, een bereik van 1.235 m en een compact gezichtsveld van 19 m op 100 m biedt de ZEISS DTI 3/35 een uitstekend zicht op lange afstanden. De fijne, geleidelijke zoominstelling maakt vergroting in stapjes van 0,5 mogelijk.

ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35

Extra lange batterijduur

De ZEISS DTI 3 heeft een indrukwekkende batterijduur van 10 uur. De stand-by-functie bespaart batterijvermogen door de warmtebeeldcamera automatisch uit te schakelen na 60 minuten inactiviteit.

Contrast Boost aan
Contrast Boost uit

Contrastverbetering in mistige omstandigheden

De contrastbooster zorgt voor maximaal contrast, zodat men zelfs onder mistige of vochtige omstandigheden zoveel mogelijk details ziet.

Uitstekende optische eigenschappen in de vertrouwde kwaliteit van ZEISS

De ZEISS DTI 3-modellen hebben hun uitstekende optische prestaties te danken aan het feit dat de lens, de sensor, de elektronica, het scherm en het oculair perfect op elkaar zijn afgestemd. Het HD LCOS-display met hoge resolutie levert beelden die zo gedetailleerd zijn dat u vogels en wilde dieren met zekerheid kunt bepalen, zelfs als het helemaal donker is.

Perfecte ergonomie

De reeks DTI 3-warmtebeeldcamera's onderscheidt zich door zijn unieke ergonomie. Het ErgoControl-bedieningsconcept met intelligent geplaatste knoppen maakt het eenvoudig om alle functies van het apparaat intuïtief te activeren.
Het perfecte ergonomische ontwerp biedt een uitstekende bediening in koude en donkere omstandigheden en zorgt ervoor dat zowel rechtshandige als linkshandige gebruikers het apparaat comfortabel kunnen bedienen.

Zoom met hoge precisie

Vaak zijn het de details die het verschil maken: de fijne, geleidelijke zoominstelling in stappen van 0,5x biedt de perfecte combinatie van vergroting en detailherkenning. Dat betekent dat waarnemers snel zelfs de kleinste details herkennen in de dieren die zij observeren en dat is de sleutel tot een betrouwbare herkenning in het donker.

ZEISS DTI 3
Andere warmtebeeldcamera’s

Perfecte vorm

Het innovatieve ontwerp van de optiek maakt bediening met één hand mogelijk. Dit is geoptimaliseerd voor zowel linkshandige als rechtshandige gebruikers. De ergonomische vorm van het apparaat maakt een natuurlijke houding van de hand mogelijk, waarbij de vingertoppen direct op de knoppen rusten. Dit bevordert moeiteloze langdurige observatie.

Draagriem

De riem van de DTI 3 is gekoppeld aan twee verbindingspunten, vergelijkbaar met een verrekijker. Hierdoor kan het apparaat snel en stil naar beneden worden gelaten. U kunt het apparaat ook zonder te kijken terug in uw hand nemen, want het is veilig rond uw nek gesitueerd zonder dat het onbeheersbaar bungelt.

ZEISS DTI 3/35

De ZEISS DTI-warmtebeeldcamera's zijn een game changer voor nachtelijke observatie. Of u nu op zoek bent naar uilen, bij nachtelijke migratie of als u gewoon wilde dieren wilt observeren zonder een storende lichtbron te gebruiken.

De uitstekende optiek zorgt voor gedetailleerde beelden, zelfs als het helemaal donker is, waardoor een nauwkeurige identificatie mogelijk is. De ZEISS DTI 3/35 levert unieke observatie-ervaringen en onvergetelijke momenten. Door het ergonomische ontwerp en de slimme plaatsing van de bedieningsknoppen is de camera uitzonderlijk gemakkelijk in het gebruik en de bediening uiterst intuïtief. Het HD LCOS-display met hoge resolutie, in combinatie met 0,5x zoomstappen, biedt gedetailleerde beelden voor een nauwkeurige identificatie. Zo gaat er met dit apparaat een geheel nieuwe wereld van natuurobservatie voor u open!

Perfecte ergonomie

Dankzij het bedieningsconcept ErgoControl en de slimme plaatsing van de knoppen kan elke functie intuïtief worden bediend en zijn de perfect gevormde bedieningselementen gemakkelijk te vinden, zelfs wanneer u handschoenen draagt.

ZEISS Quality Optics

De HD-LCOS-display met hoge resolutie maakt uitstekende detailherkenning en een comfortabele kijkervaring mogelijk.

Precisiezoom

De fijne, geleidelijke zoominstelling in stapjes van 0,5 biedt de perfecte combinatie van vergroting en detailherkenning voor betrouwbaar spotten.

zeiss-dti-3-color-modes.jpg

Kleurmodi

De ZEISS DTI 3 biedt vier verschillende kleurmodi, zodat u de instelling kunt kiezen die het beste aansluit op uw behoeften. 'Black hot' (zwart heet) en 'white hot' (wit heet) leveren afbeeldingen met een hoog contrastniveau. Deze instellingen zijn handig voor detectie, herkenning en identificatie. 'Red hot' (rood heet) maakt een snelle detectie van warmteafgifte mogelijk tijdens observaties in gebieden met uitgestrekte vegetatie. De kleurmodus 'rainbow' (regenboog) is ideaal voor het registreren van de kleinste temperatuurafwijkingen.

zeiss-dti-3-high-frame-rate.jpg

Hoge beeldsnelheid

De display van de ZEISS DTI 3 heeft een beeldsnelheid van 50 Hz. Dit verwijst naar het aantal keer per seconde dat uw monitor het scherm kan vernieuwen. Een hogere beeldsnelheid van de display zorgt voor een verminderde knippering van de afbeelding en verlicht daarbij oogstress wanneer deze meerdere uren achter elkaar wordt gebruikt.

zeiss-dti-3-pip.jpg

Beeld-in-beeld (PiP - Picture-in-Picture)

De beeld-in-beeld-functie van de ZEISS DTI 3 maakt het mogelijk om de gezoomde afbeelding bovenop de visuele afbeelding te leggen. Deze functie helpt het dier dat u observeert in zoommodus in het oog te houden, zelfs wanneer het plotselinge bewegingen maakt.

zeiss-dti-3-hot-tracking.jpg

Hot Tracking

In de modus 'Hot Tracking' (warmtedetectie) wordt de warmste bron in de afbeelding in een rood, vierkant kader geplaatst. Warmtebronnen vinden in dichte, overbegroeide gebieden en deze volgen wordt daarmee gemakkelijker.

Verbeterde camouflage en batterijbesparende functie

Dankzij de LED Off-functie van de DTI 3 valt hij in het donker minder op. Daarnaast bespaart de automatische uitschakelfunctie batterijvermogen – de warmtebeeldcamera schakelt na 60 minuten inactiviteit automatisch uit.

Prestatie

Brandpuntsafstand

35 mm

Apertuur

f/1.0

Geziechtsveld op 100 m (yds)

19 m (57 ft)

Objectieve kijkhoek

10.7° x 8°

Afstand

1235 m (1350 yd)

Sensorresolutie

384 x 288

Pixelafstand sensor

17 μm

Resolutie display

1280 x 960

Beeldsnelheid display

50 Hz

Type display

LCOS

Optische vergroting

1,8

Maximale digitale vergroting

4x

Vergrotingsstappen

1.0x – 4.0x

Verticaal aanpassingsbereik op 100 m

-

Zijdelinks aanpassingsbereik op 100 m

-

Aanpassing per click op 100 m

-

Kenmerken

Type batterij

Li-Ion

Batterijduur

10 h

Interne opslag

15 GB

WLAN

2.4 Ghz

Bluetooth

+

Livestreamfunctie (Video & Foto)

+

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 10°C | + 40°C (+ 14 °F | + 104°F)

Lengte x Breedte x Hoogte

193 x 60 x 65 mm (7.6 x 2.4 x 2.6")

Gewicht

420 g (0.92 lbs)

ZEISS DTI 3 Thermal Imaging Cameras for Nature Observation

Brochure

ZEISS Nature Observation Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS DTI 3

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: