Klaar voor elke competitie.

ZEISS LRP S3 First Focal Plane richtkijkers

Domineer de concurrentie.

ZEISS LRP S5 First Focal Plane richtkijkers

ZEISS Precisieschieten

Domineer de concurrentie.

Voor het domineren van de concurrentie tijdens een schietwedstrijd zijn stalen zenuwen en betrouwbare apparatuur vereist. U moet de juiste balans tussen snelheid en nauwkeurigheid zien te vinden. De tegenstand in de PRS Pro Series is van een zeer hoog niveau. U bent hier niet alleen om mee te doen, maar om te winnen. Om te winnen moet u het doelwit en de inslag van de kogel snel kunnen bepalen over een afstand van 1500 yards | 1375 meter of meer.

First Focal Plane richtkijkers

ZEISS LRP S5 | ZEISS LRP S3

ZEISS introduceert twee gloednieuwe first focal plane richtkijkers die u helpen de concurrentie te overtreffen en de wedstrijd op uw naam te schrijven. De modellen ZEISS LRP S5 318-50 en 525-56 zijn het summum van de op dit moment beschikbare richtkijkers op de markt. Ze bieden een helder beeld met een uitstekend kleurencontrast en haarscherpe resolutie, een verlicht dradenkruis dat altijd goed zichtbaar is en 40 MRAD aan hoogteverstelling. 

Second Focal Plane richtkijkers

ZEISS Conquest V4

Onze second focal plane richtkijkers bieden op alle vergrotingen een goed beeld. Bepaalde modellen beschikken over een ballistische verstelling en een dradenkruis met een groot aanpassingsbereik (hoogte en zijdelings). Er zijn modellen verkrijgbaar met verschillende ballistische dradenkruizen die een snelle aanpassing van de hoogte en zijdelingse correctie zonder fysieke handeling mogelijk maken.

ZEISS-observatieproducten voor op de baan

Geweldige optische prestaties en ergonomie in een.

Verrekijkers en telescopen van ZEISS hebben een uitstekende reputatie. Een reputatie die ze door de jaren heen hebben verdiend door een hoge optische prestatie, uitstekende ergonomie, robuuste constructie en een wereld aan innovaties, waarmee de technische grenzen steeds opnieuw werden verlegd. Generaties van gebruikers zweren bij hun ZEISS-optiek. ZEISS biedt apparatuur aan van de hoogste kwaliteit voor een grote verscheidenheid aan verschillende behoeften – van speciale verrekijkers voor observatie in de schemering en ’s nachts tot compacte verrekijkers voor dagelijks gebruik.

Accessoires

Op maat van uw behoeften.

The practical accessories have been developed by competitive shooter for shooter and always focus on the needs of the user. The accessories for ZEISS riflescopes, for example, offers you safe transport, simple sighting in or even easier handling. With the addition of well thought-out accessories for ZEISS Binoculares you can enhance your visual experience even more. However versatile the applications of the high-performance spotting scopes from ZEISS may be, the accessories are equally versatile.

Richtkijker Accessoires

Met precisie in gedachten.

Verrekijker Accessoires

Verbeterde prestaties.

Telescoop Accessoires

Oneindig veel mogelijkheden.