Als totaalleverancier zorgen wij voor de planning en de uitrusting van meetlaboratoriums, meetsystemen en geïntegreerde uitrusting voor de productie.

Totaaloplossingen

Projectondersteuning

We bieden een gebruiksklare totaaloplossing met volledige projectondersteuning: van aanvraag tot oplevering, waarbij u begeleidt wordt door een van onze projectmanagers. We coördineren alles voor de realisatie van het project, controleren de schema's van alle betrokken ruimtes en beheren de bouwlocatie. In overeenstemming met de klant integreren we producten, zoals uitrustingen met programmeeronderdelen voor specifieke stukken, geautomatiseerde styluswisselsystemen, meetbehuizingen met klimaatregeling of handmatige en automatische laadsystemen. 

We produceren niet alleen machines en software, maar begeleiden onze klanten met behulp van meetdiensten, know-how en meetproducten ook bij elke stap van het productproces en de massaproductie. Een goeddoordachte aanpak is essentieel voor een betrouwbare en succesvolle projectplanning. Dankzij onze jarenlange ervaring in talrijke industrieën kunnen we u duurzame ondersteuning bieden.