Slimmer. Altijd. Overal. eLearnings bij ZEISS ACADEMY METROLOGY

Wilt u uw vaardigheden op het gebied van metrologie verbeteren? Leren in je eigen tempo? Met eLearnings van ZEISS heeft u de vrijheid en flexibiliteit om uw vaardigheden te vergroten. In uw eigen tempo, op uw PC, tablet or telefoon. Zelfs vanuit huis.

Verhoog uw vaardigheden

De ZEISS Academy - en de interactieve online trainingen - ondersteunen u bij het aangaan van welke meetuitdaging dan ook.
Drie redenen waarom voordeel haalt uit eLearnings en slimmer wordt, altijd en overal. 
Uw route naar expertise op maat.

Snelle vooruitgang door intuïtief leren.

ON DEMAND SKILLSET - Met het online programma van ZEISS kunt u intuïtief online leren op aanvraag.

Krijg volledige toegang tot exclusieve kennis. Intuïtieve lessen, gemaakt door professionals op het gebied van metrologieonderwijs, zorgen voor snelle vooruitgang en een gemakkelijk begrip van complexe leerstof.

Leer op elk gewenst moment.

ONMIDDELLIJKE TOEGANG - Ervaar volledige flexibiliteit, de trainingen zijn 24/7 toegankelijk. U kunt beslissen wanneer u leert, waar u leert, en wanneer het u uitkomt.

U hoeft niet meer te wachten op leersessies - u kunt gewoon online gaan en uw vaardigheden verbeteren.

Overal. Op elk device.

BESCHIKBAARHEID EN FLEXIBILITEIT - De trainingen zijn beschikbaar op elk device - of het nu uw desktop, tablet of smartphone is.

Maak contact met specialisme.

Bent u benieuwd of eLearnings uw vaardigheden zullen verhogen? Ga dan naar het volgende niveau van expertise met digitaal onderwijs van ZEISS.

Bekijk ons aanbod aan eLearnings en probeer ze meteen uit.