ZEISS Multifocaal SmartLife brillenglazen

Simpelweg onze beste brillenglazen voor de hele dag.
Voor oudere ogen. Voor het moderne leven.

Volwassen man draagt ZEISS Multifocaal SmartLife bril
 • Heb je moeite met helder zien, zowel dichtbij als veraf?
 • Wordt je zicht beperkt door je leesbril of huidige multifocale bril?
 • Wil je een op maat gemaakte progressieve bril voor scherp zicht op elke afstand?

We snappen het.

Het kan moeilijk zijn om te merken hoe je zicht verandert naarmate je ouder wordt. Maar de boosdoener - ouderdomsverziendheid - is een normaal onderdeel van het leven. SmartLife® brillenglazen van ZEISS zitten boordevol technologie om de problemen aan te pakken die vaak gepaard gaan met progressieve brillen.

Drie in één.

 
A pair of glasses

Oh, zo soepel.

Bij multifocale glazen moet je door verschillende zones kijken om korte, middellange en lange afstanden te zien.

ZEISS Multifocaal SmartLife brillenglazen zijn ontworpen voor helder zicht op alle afstanden en een soepele overgang tussen geoptimaliseerde kijkzones.1

Comfort - helemaal tot aan de randen

Dankzij Smart Dynamic Optics, een vloeiendere overgang naar de rand van het brillenglas, passen Multifocaal SmartLife brillenglazen perfect bij het dynamische leven.1

Liefde op het eerste gezicht.

Zijn progressieve glazen nieuw voor je - of draag je ze al? Wij zijn ervan overtuigd dat je in een mum van tijd aan je nieuwe SmartLife bril gewend zult zijn.

Vrouw met grijs haar draagt een wit montuur met ZEISS progressieve SmartLife brillenglazen. Geometrische gezichtsscan met gezichtsanatomie en montuurmetingen.

Met FaceFit en FrameFit®+ technologieën van ZEISS kunnen we je brillenglaszones tot in het kleinste detail aanpassen. Geniet van ultiem draagcomfort.

Gemaakt voor
HOE je ziet

Gemaakt voor
HOE je ziet

Geanimeerde illustratie van een persoon die haar ogen en hoofd beweegt, kijkend door verschillende delen van haar SmartLife-bril op smartphone en verschillende afstanden in een 3D-objectruimtemodel, gevolgd door honderden gegevenslichtpunten die het getal 12,5 vormen

We onderzochten hoe mensen hun hoofd en ogen bewegen en waar ze door hun brillenglazen kijken.

 • online

 • offline

 • op alle afstanden

 • de hele dag

ZEISS SmartView 2.0 technologie gebruikt deze bevindingen en aangepaste state-of-the-art 3D-object-ruimtemodellen om je zicht te verbeteren.

12,5 miljoen datapunten.

We kunnen deze enorme hoeveelheid informatie over leeftijdsgerelateerd visueel gedrag combineren met je persoonlijke, anatomische en fysiologische gegevens dankzij de ZEISS Intelligence Augmented Design-technologie.2 Dit maakt onze Multifocaal SmartLife Individual 3 het meest unieke brillenglas van ZEISS.

De resultaten.

 • 84%

  van de dragers zei dat dit het beste brillenglas voor de hele dag is dat zij ooit hebben gehad.3

 • 8/10

  van de dragers liet binnen enkele minuten weten dat ze comfortabel zicht hadden.3

 • 85%

  Van de dragers bevestigde dat ze elke3 afstand en richting op konden kijken zonder problemen.

Zie het verschil.

Ervaar hoe ZEISS Multifocaal SmartLife brillenglazen zich verhouden tot standaard multifocale brillenglazen.

Slimme kijk op het leven

Een slimme kijk op het leven.

Je hebt zeker gemerkt dat je gezichtsvermogen verandert naarmate je ouder wordt. Het overkomt de meesten van ons. Ingebouwde Age Intelligence in ons gehele SmartLife portfolio betekent dat brildragers kunnen opgroeien en oud worden met het beste van ZEISS. Het hele gezin kan er gebruik van maken.

Een gezicht verandert van kind in tiener in volwassene.
 • ZEISS UNIFOCAAL
 • ZEISS UNIFOCAAL SmartLife
 • ZEISS UNIFOCAAL DIGITAL
 • ZEISS UNIFOCAAL MULTIFOCAAL

Laten we het even samenvatten.

Maak ze nog slimmer.

brillenglas ingrediënten om je SmartLife brillenglazen compleet te maken.

Je hebt een geweldig brillenglasontwerp gekozen - maar je moet nog een paar keuzes maken. Deze factoren zijn het overwegen waard voordat je je volgende paar koopt.

Jouw ogen

Multifocaal SmartLife brillenglazen bieden drie voorschriften in één, om ogen met ouderdomsverziendheid te helpen scherp te stellen op alle afstanden. De opticien kan bevestigen of dit het juiste type brillenglas voor je is.

Jouw levensstijl

SmartLife® van ZEISS is ontworpen voor de huidige digitale levensstijl en het bijbehorende visuele gedrag. Met Intelligence Augmentation (IA) kunnen we het nog persoonlijker maken - vraag je opticien naar ZEISS Multifocaal SmartLife Individual.

Jouw gezicht & montuur

Voor nog beter zicht en snellere aanpassing kunnen je kijkzones worden aangepast op basis van je montuur en hoe het bij je gezicht past. Je opticien zal een paar metingen moeten doen. De ZEISS technologie doet de rest.

Oogbescherming

Volledige UV-bescherming op zonnebrilniveau is standaard bij ZEISS. Waarom geen ZEISS BlueGuard of meekleurende PhotoFusion X toevoegen? Beide hebben ingebouwde bescherming tegen blauw licht en zijn geweldige opties voor een druk leven vol schermen.

Dikte & gewicht

Alle ZEISS SmartLife brillenglazen zijn ontworpen om zeer dun en plat te zijn. Je kunt ook kiezen uit het materiaal en de index van de glazen - dit kan van invloed zijn op hoe je eruit ziet en hoe je je voelt met je nieuwe bril.

Duurzaamheid & verzorging

Een ZEISS DuraVision brillenglascoating naar keuze versterkt je bril, zorgt dat hij gemakkelijk schoon te maken is en nog veel meer. Voeg de functies toe die voor jou belangrijk zijn.

Heb je nog vragen?

 • ZEISS Multifocaal SmartLife brillenglazen zijn ideaal voor mensen vanaf 40 jaar die hulp nodig hebben bij het scherpstellen op elke afstand of die niet afhankelijk willen zijn van een leesbril voor goed zicht dichtbij. Als je nog niet klaar bent voor progressieve brillenglazen, zijn de ZEISS Digital SmartLife brillenglazen een andere geweldige optie.

 • Helemaal niet - je zult verbaasd zijn hoe snel je je op je gemak voelt met je nieuwe bril. De meeste dragers hadden maar één dag nodig om aan de nieuwe brillenglazen te wennen.

 • SmartLife brillenglazen zitten al boordevol technologie - maar je kunt een aantal optionele extra's toevoegen om ze nog persoonlijker te maken. SmartLife Individual is ons meest aanpasbare brillenglas. Het omvat acht verschillende technologieën die samen de beste optische prestaties leveren die ZEISS te bieden heeft.

 • Dankzij onze technologie zijn onze ZEISS Multifocaal SmartLife brillenglazen lichter en dunner dan andere multifocale brillenglazen. Je zult het heerlijk vinden hoe ze aanvoelen.

 • Neem contact op met een ZEISS opticien bij jou in de buurt om het ideale SmartLife brillenglas, passend bij jouw levensstijl, te adviseren.

 • 1

  Prestatietest betreffende ZEISS SmartLife progressieve brillenglazen, n=17 deelnemers. ZEISS Vision Science Lab, Institute for Ophthalmic Research, University of Tuebingen, 2019.

 • 2

  Internal Global Vision Study, Carl Zeiss Vision International GmbH, DE 2020-2021. (niet gepubliceerd, gegevens in dossier)

 • 3

  Consumentenacceptatietest op de markt voor ZEISS SmartLife Individual 3 brillenglazen met n=174 deelnemers aan het onderzoek in DE, IT, CN door Carl Zeiss Vision International GmbH, DE 2022. (ongepubliceerd, gegevens in dossier)