ZEISS Unifocaal brillenglazen SmartLife brillenglazen

Simpelweg onze beste brillenglazen voor de hele dag.
Voor actieve ogen. Voor een digitaal leven.

Een jonge vrouw in een skatepark die ZEISS unifocale SmartLife brillenglazen draagt.
 • Kijk je veel op je smartphone terwijl je onderweg bent?
 • Wil je scherp zien tot aan de randen van je brillenglazen?
 • Wat dacht je van een op maat gemaakte bril, aangepast aan hoe jij ziet?

Ervaar ZEISS innovatie.

Op basis van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek zijn ZEISS SmartLife brillenglazen ontworpen voor je ogen, leeftijd en mobiele, verbonden levensstijl. Ze zitten vol technologie voor wie uitzonderlijke optiek wil - aangepast aan de persoon.

Het gezichtspunt van iemand die met een smartphone door een geïllustreerde stad loopt.

Onderweg

Het gezichtspunt van iemand die met een smartphone door een geïllustreerde stad loopt.

en online tegelijkertijd?

Laat je ogen bijblijven.

ZEISS unifocale SmartLife brillenglazen met Smart Dynamic Optics maken het je ogen gemakkelijk om te schakelen tussen het scherm en het echte leven, van dichtbij tot veraf. Geniet van scherp zicht op alle afstanden, zelfs onderweg.

Verbreed je perspectief.

Standaard enkelvoudige brillenglazen helpen mensen om helder te zien - maar meestal door het midden van het brillenglas. Dit is niet ideaal voor de manier waarop we onze ogen gebruiken in de verbonden wereld van vandaag, waarin we veel onderweg zijn. We hebben goed perifeer zicht nodig.1 ZEISS SmartView technologie berekent het ontwerp van je brillenglazen voor scherp zicht in alle richtingen - helemaal tot aan de randen.

Zwaar door technologie. Licht als een veertje.

Een geïllustreerd brillenglas dat als een veertje naar beneden valt

Gelukkig weegt de technologie niets. Wij maken je brillenglazen zelfs nog dunner en lichter. Dankzij Clear Optics en Thin Optics weten we zeker dat jij je goed voelt en er geweldig uitziet met je SmartLife brillenglazen - ongeacht het voorschrift.

Gemaakt voor
HOE jij ziet

Gemaakt voor
HOE jij ziet

Geanimeerde illustratie van een persoon die haar ogen en hoofd beweegt, kijkend door verschillende delen van haar SmartLife-bril op smartphone en verschillende afstanden in een 3D-objectruimtemodel, gevolgd door honderden gegevenslichtpunten die het getal 12,5 vormen

We onderzochten hoe mensen hun hoofd en ogen bewegen en waar ze door hun brillenglazen kijken.

 • online

 • offline

 • op alle afstanden

 • de hele dag

ZEISS SmartView 2.0 technologie gebruikt deze bevindingen en aangepaste state-of-the-art 3D-object-ruimtemodellen om je zicht te verbeteren.

12,5 miljoen datapunten.

We kunnen deze enorme hoeveelheid informatie over leeftijdsgerelateerd visueel gedrag combineren met je persoonlijke, anatomische en fysiologische gegevens dankzij de ZEISS Intelligence Augmented Design technologie.2 Dit maakt onze Unifocaal SmartLife® Individual 3 het meest unieke brillenglas voor JOU van ZEISS.

De resultaten.

 • 88%

  Tot 88% grotere gezichtsvelden vergeleken met sferische en asferische brillenglazen van ZEISS met enkelvoudig zicht.

 • 94%

  94% van de dragers ervaart brede comfortabele gezichtsvelden voor taken veraf en dichtbij.3

 • 98%

  98% van de dragers zou ZEISS SmartLife Individual 3 brillenglazen aanbevelen aan hun vrienden en familie.4

Zie het verschil.

Ervaar hoe ZEISS Unifocaal SmartLife brillenglazen zich verhouden tot standaard enkelvoudige brillenglazen.

Slimme  kijk op  het leven

Een slimme kijk op het leven.

Naarmate je ouder wordt, blijven je ogen veranderen. Zo ook de manieren waarop je ze gebruikt. Ons hele SmartLife portfolio bevat Age Intelligence - voor brillenglasoptica aangepast aan elke levensfase.

Veranderend gezicht, van een kindergezicht tot een tiener en tot slot een volwassene.
 • ZEISS UNIFOCAAL
 • ZEISS UNIFOCAAL SmartLife
 • ZEISS UNIFOCAAL DIGITAL
 • ZEISS UNIFOCAAL MULTIFOCAAL

Laten we het even samenvatten

Maak ze nog slimmer.

Brillenglasingredienten om je SmartLife brillenglazen compleet te maken.

Je hebt een geweldig brillenglasontwerp geselecteerd - maar je moet nog een paar keuzes maken. Deze factoren zijn het overwegen waard voordat je je volgende paar koopt.

Jouw ogen

Het ZEISS Unifocaal SmartLife brillenglas heeft één optisch voorschrift om dichtbij- of verafzicht te corrigeren. De opticien kan bevestigen of dit het juiste type brillenglas voor je is.

Jouw levensstijl

SmartLife® is niet alleen ontworpen voor je sterkte, maar ook voor HOE jij je ogen gebruikt terwijl je verbonden en in beweging bent. Met Intelligence Augmentation (IA) kunnen we het nog persoonlijker maken - vraag je opticien naar ZEISS Unifocaal SmartLife Individual.

Jouw gezicht & montuur

Je brillenglazen kunnen worden aangepast aan de anatomie van je gezicht. Dit is mogelijk dankzij de ZEISS FaceFit technologie en enkele metingen die door de oogzorgspecialist zijn uitgevoerd.

Oogbescherming

Volledige UV-bescherming is standaard in alle SmartLife brillenglazen. Je kunt ook ZEISS BlueGuard toevoegen voor bescherming tegen blauw licht of PhotoFusion X - voor zonnebrillen en gewone brillen in één. Beide zijn geweldige opties voor een druk leven vol beeldschermen.

Dikte & gewicht

Alle ZEISS SmartLife brillenglazen zijn ontworpen om zeer dun en plat te zijn. Je kunt ook kiezen uit het materiaal en de index van de glazen - dit kan van invloed zijn op hoe je eruit ziet en hoe jij je voelt met je nieuwe bril.

Duurzaamheid & verzorging

Een ZEISS DuraVision brillenglascoating naar keuze versterkt je bril, zorgt dat hij gemakkelijk schoon te maken is en nog veel meer. Voeg de functies toe die voor jou belangrijk zijn.

Heb je nog vragen?

 • Dit brillenglas is meestal ideaal voor mensen in de 20, maar iedereen die problemen heeft met dichtbij zien (verziend) OF veraf zien (bijziend) heeft er baat bij. Ons ZEISS SmartLife portfolio heeft ook geweldige opties voor kinderen en oudere brildragers.

 • De magie van een brillenglas zit in het ontwerp. In tegenstelling tot de meeste brillenglazen voor enkelvoudig zicht die wereldwijd worden verkocht, hebben ZEISS SmartLife brillenglazen een asymmetrisch ontwerp. Dit betekent dat veel aspecten van de brillenglasoptiek kunnen worden aangepast aan de individuele drager, wat kan resulteren in beter zicht door een groter gebied van het brillenglas. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar het visuele gedrag van mensen, zijn deze brillenglazen ook geoptimaliseerd om perfect aan te sluiten bij onze drukke levensstijl en om actieve ogen te ondersteunen die voortdurend van focus moeten veranderen.

 • ZEISS SmartLife brillenglazen kunnen worden geoptimaliseerd voor je favoriete leesafstanden. = ZEISS SmartLife brillenglazen kunnen worden geoptimaliseerd voor je favoriete leesafstanden.

 • 1

  Dynamische kijk studie - . Veranderingen in kijkgedrag door digitale apparaten. ZEISS Vision Science Lab, Institute for Ophthalmic Research, University of Tuebingen, 2019. Data on file.

 • 2

  Internal Global Vision Study, Carl Zeiss Vision International GmbH, DE 2020-2021. (niet gepubliceerd, gegevens in dossier)

 • 3

  Externe consumentenacceptatietest op de ZEISS SmartLife-brillenglasportfolio, n=169 onderzoeksdeelnemers (SV=48, DIG=39, PAL=82). Aston Optometry School, Aston University, VK, 2019. (niet gepubliceerd, gegevens in dossier)

 • 4

  Market consumer acceptance test on the ZEISS SmartLife Individual 3 lens portfolio, n=128 study participants in DE, CN, 2022, Carl Zeiss Vision International GmbH. (niet gepubliceerd, gegevens in dossier)