Unifocale brillenglazen

Van aantrekkelijk geprijsd tot uiterst geavanceerd

Bent u helemaal tevreden over uw bril? Of u nu een bril nodig hebt om te lezen of om ver te zien, perfect aangepaste unifocale brillenglazen zijn essentieel. ZEISS biedt vier kwaliteitsniveaus, van traditioneel sferisch tot gepersonaliseerde brillenglazen. Moderne technologie van ZEISS kan uiterst vlakke en lichte brillenglazen produceren, zelfs bij hoge sterktes. Samen met uw opticien kunt u uw nieuwe brillenglazen aanpassen aan uw persoonlijke behoeften.

Uw voordeel

Unifocale brillenglazen die voldoen aan elke vereiste

  • ZEISS unifocale brillenglazen bieden vier kwaliteitscategorieën die sterk zijn gericht op onze visuele behoeften.
  • Optimalisatie van de brillenglassterkte, ook voor hoge sterktes, voor makkelijk te dragen, comfortabele brillen en een aantrekkelijk uiterlijk.
  • Vrijwel onbreekbaar en dus ideaal in een sportbril of kinderbril.
  • Beter zicht 's nachts: u kunt ook multifocale ZEISS brillenglazen bestellen met de i.Scription®-technologie voor een nog beter contrast en kleurintensiteit.
  • U kunt aanvullende brillenglascoatings en extra's selecteren, zoals de DuraVision Platinum® premiumcoating, gekleurde brillenglazen of meekleurende brillenglazen met PhotoFusion-technologie.

Welke kwaliteitscategorie moet u wanneer kiezen?

Helder zicht, aantrekkelijk uiterlijk en draagcomfort

Unifocale brillenglazen hebben slechts één dioptrische sterkte. Afhankelijk van uw voorschrift zijn er verschillende brillenglasmaterialen beschikbaar om te garanderen dat u de het dunste en lichtste brillenglas kunt kiezen.

ZEISS Single Vision Sph: het traditioneel brillenglas

1// ZEISS Single Vision Sph:

het traditioneel brillenglas

ZEISS Single Vision Sph is een sferisch brillenglas met een puntfocus. Perifere wazigheid kan worden geminimaliseerd om een hoge visuele kwaliteit te bereiken. Deze brillenglazen zijn zowel beschikbaar in kunststof als in mineraal en kunnen worden gebruikt voor zowel hoge als lage sterktes voor een leesbril of een bril voor veraf. Dankzij moderne productiemethoden is het mogelijk deze uitzonderlijk lichte brillenglazen te produceren. Kunststof unifocale brillenglazen kunnen het gewicht van een bril met tot 40 procent verlagen vergeleken met minerale brillenglazen.

ZEISS Single Vision AS: het brillenglas voor een beter uiterlijk

2// ZEISS Single Vision AS:

het brillenglas voor een beter uiterlijk

Sterk gebogen brillenglazen: nee dank u! Doordat het oppervlak volledig rotatiesymmetrisch is en een asferische voorzijde heeft, hebben ZEISS Single Vision AS-brillenglazen een vlakke kromming en erg goede afbeeldingseigenschappen. Ze zijn vooral geschikt voor brillenglazen met hoge sterktes. Brillenglazen kunnen tot 20 procent lichter en dunner worden geproduceerd, en dit met een aanzienlijk vlakkere kromming voor een aantrekkelijke bril.

ZEISS Single Vision Superb: meer vrijheid voor uw ogen

3// ZEISS Single Vision Superb:

meer vrijheid voor uw ogen

Freeform-technologie is het magische woord dat deze brillenglazen zo speciaal maakt en wat u een uiterst helder zicht biedt. Het volledige brillenglasoppervlak is punt voor punt geoptimaliseerd om te garanderen dat u geniet van optimaal zicht. Vergeet perifere vervorming, dit behoort tot het verleden! Elk ZEISS Single Vision Superb-brillenglas is ontworpen en geproduceerd voor elke drager en elke sterkte afzonderlijk, waarbij rekening wordt gehouden met de sferische en cilindrische waarde, de asrichting, het prisma en de prismabasis. Het resultaat: het ontwerp voor een nog comfortabeler unifocaal brillenglas.

ZEISS Single Vision Individual: voor zicht op maat

4// ZEISS Single Vision Individual:

voor zicht op maat

Is meer personalisatie mogelijk? Ja. In een ZEISS Single Vision Individual-brillenglas kunnen nog meer persoonlijke eigenschappen worden verwerkt. Er wordt ook rekening gehouden met uw persoonlijke aberraties van een hogere orde. Dit is mogelijk dankzij wavefront-technologie waardoor het brillenglasoppervlak kan worden geoptimaliseerd zodat u een uitstekend zicht hebt. Alle parameters die door de opticien worden gemeten, worden in het ontwerp van het brillenglas verwerkt met behulp van freeform-technologie. ZEISS Single Vision Individual-brillenglazen garanderen een uitstekende tolerantie voor de brillendrager. Er bestaat geen betere manier om brillenglazen perfect aan te passen aan de behoeften van elke afzonderlijke drager!

Dit is hoe we onze brillenglazen dunner en lichter maken

1.5

0%

1.5

0%

1.6

20%

1.6

20%

1.7

35%

1.67

40%

1.9

40%

1.74

50%
Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt