Zonnebrillen met een spiegelcoating:
ZEISS DuraVision® Mirror.

Een modestatement en een handige extra.

Zonnebrilglazen met een spiegelcoating – voor wie?

Ze helpen om een unieke look te cultiveren – en zijn niet alleen modieus, maar ook geheel functioneel: zonnebrilglazen met een ZEISS DuraVision spiegelcoating zorgen voor een kristalhelder zicht met aanmerkelijk minder reflecties. Dit verbetert het zichtcomfort, bij alle extreme lichtverhoudingen, zoals in de bergen of de sneeuw, maar ook op het strand, in het park of als u aan het winkelen of sporten bent. Twee speciale coatings maken dit mogelijk: een anti-reflectiecoating op de achterkant van het brillenglas en een spiegelcoating aan de voorkant. DuraVision® Mirror zonnebrilglazen zijn ook vuilafstotend en bijzonder eenvoudig schoon te maken.

Dit is onze modetip: onze spiegelcoatings zijn beschikbaar in acht verschillende, prachtige kleuren voor een fantastisch resultaat – van rood, groen en blauw tot zilver- en goudkleurig. En brillenglazen met een spiegelcoating passen prima bij een metalen montuur in ieder model, maar ook bij pantobrillen.

Let op automobilisten: niet alle tinten zijn geschikt voor autorijden.
Wat uw zichtbehoeften ook zijn, raadpleeg uw opticien om de juiste kleur te vinden. En uiteraard bieden zonnebrilglazen met een ZEISS DuraVision spiegelcoating ook 100% bescherming tegen UV-A en UV-B-straling.

DuraVision® Mirror kleuren

De ZEISS DuraVision spiegelcoating is beschikbaar in acht verschillende kleuren.

DuraVision Mirror kleuren

Gerelateerde producten

Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt