Meetzekerheid. ZEISS Offline Oplossingen.

ZEISS Offline meetoplossingen meten auto-onderdelen met betrouwbare nauwkeurigheid en efficiëntie, zowel door contact- als optische metingen. Is er een stabiele fundering beschikbaar? Hoe stabiel zijn de temperatuuromstandigheden? Hoelang kan de inspectie duren? Hoe worden het laden en de bevestigingen georganiseerd? Kan het installatieproces worden geautomatiseerd en vereenvoudigd? Afhankelijk van de behoeften van de klant en de omgevingsomstandigheden, biedt ZEISS een uitgebreid en algeheel concept dat gebaseerd is op de meetapparatuur met horizontale armen, waaronder klemming, laden, software, sensoren en service.

Ontdek de ZEISS CALENO, de "Hambot" met een combinatie van optische en tactiele sensoren, de mobiele, elektrisch aangedreven streepplaat eMOBEE, het modulaire klemsysteem CARFIT bevestigingen en andere portfolio-oplossingen van ZEISS worden elk aangepast aan uw meetproces.

Precisieanalyse van onderdelen in de meetkamer

ZEISS CALENO

Meer dan een robot. Het is een Hambot.

Hambot is de nieuwe generatie horizontale armautomaten in de metrologie die hoge prestaties van een robot combineren met mogelijkheden van traditionele horizontale armautomaten.

ZEISS CALENO combineert CMM-nauwkeurigheid, een gezamenlijk systeem en een uitstekend multisensorsysteem met een automatische gereedschapswisselaar. Maximale veelzijdigheid en de hoogste prestaties garanderen een hogere verplaatsingssnelheid, versnelling en nauwkeurigheid in de meetkamer en in de buurt van de productie.

Met de combinatie van hoogwaardige optische en tactiele sensoren zorgt ZEISS CALENO voor maximale productiviteit en precisie.

ZEISS CARFIT bevestigingen

Standaardkwaliteit. Oneindige flexibiliteit.

De ZEISS CARFIT technologie combineert de voordelen van aangepaste functies met een modulair standaardsysteemontwerp. Het grote aanbod beschikbare onderdelen en hun combinatiemogelijkheden bieden een uiterst groot aantal toepassingen. Alle standaardonderdelen van ZEISS CARFIT zijn modulair, compatibel met elkaar, en kunnen voor het grootste deel voor meerdere doeleinden worden gebruikt.

Ontdek meer over de bevestigingsoplossingen van CARFIT, voor zowel industriële als interne constructie.

ZEISS CARFIT eMOBEE

Revolutioneer het laadproces in de meetruimte.

Dankzij de mobiele laadoplossing, kunnen de onderdelen met afstandsbesturing worden verplaatst en volledig op de meetcel worden geklemd. De elektrisch aangedreven honinggraatplaat combineert meerdere voordelen in een product: het is lichtgewicht en tegelijkertijd sterk en hard. Bovendien kan de plaat op bijna ieder oppervlak omnidirectioneel worden gestuurd. ZEISS CARFIT eMOBEE versnelt het meetproces hiermee significant en helpt u om middelen en ruimte te besparen.