Kwaliteitsbeheer

Ons geïntegreerd beheersysteem

Onze toegewijde werknemers zijn het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf; zij zijn verantwoordelijkheid voor kwaliteit, milieuverantwoordelijkheid, gezondheid en veiligheid in hun werkomgeving.

Intradivisionele en divisie-overschrijdende kwaliteit en milieubeheer zorgen ervoor dat alle activiteiten uitvoerig worden gepland, beheerd en gecontroleerd. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat alle producten en diensten voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Een doeltreffend en betrouwbaar managementinformatiesysteem helpt om het proces te optimaliseren. Het vroegtijdig herkennen en elimineren van gebreken vermindert de kosten van noodzakelijke correctiemaatregelen, en verzekert ons van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid bij onze producten en diensten.

Deze handleiding is bindend voor alle leidinggevenden en werknemers van onze bedrijfsgroep. Met deze verklaring verbindt het bestuur van ZEISS zich ertoe om zijn activiteiten uit te voeren conform de gedefinieerde, concrete bepalingen.

Onze certificaten

We hebben een kwaliteitsbeheersysteem ontwikkeld dat wereldwijd voldoet aan wettelijke voorschriften, als ook aan internationale kwaliteitsnormen. U kunt de corresponderende certificaten en verificatie van certificeringsautoriteiten hier downloaden.

To view US certificates with the DQS search, enter "Carl Zeiss Industrial Metrology, LLC" in the Company field.
Our DQS certificates

To view the US certificate for our calibration lab, click the following PDF link.
Our A2LA certificates

Onze softwarecertificaten

Bij ZEISS laten wij de grote herzieningen van onze software regelmatig certificeren. Hierdoor kunnen wij gecertificeerde meetkwaliteit voor onze geometrische elementen garanderen.

Het PTB (Duits instituut voor metrologie) bood jarenlang een neutraal certificatiepakket aan. Punten in de 3D-software op compenserende elementen worden berekend.  De kwaliteit van deze Gaussiaanse, compenserende elementen wordt bepaald door het PTB en de software is verdeeld in "Nauwkeurigheidscategorieën". Alle resultaten van onze geteste software liggen in de categorie van minieme fouten.

Softwarecertificaten worden regelmatig geüpdatet en zijn beschikbaar op het ZEISS Portal.