Mijn Kijkprofiel – de net iets andere oogtest van ZEISS

Bepaal uw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS

  • Loremipsum

"Mijn Kijkprofiel" van ZEISS laat u zien waar uw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

De informatie die u geeft over uw persoonlijke levensstijl leidt tot een zichtprofiel waarmee uw opticien u een optimaal advies kan geven bij de volgende afspraak. In combinatie met de resultaten van uw oogmeting zult u van ZEISS een brillenglasoplossing krijgen die precies bij uw levensstijl en kijkgewoontes aansluit.

Onze ogen zijn niet gemaakt voor de digitale wereld

Er zijn diverse redenen waarom informatie over uw persoonlijke levensstijl en kijkgewoontes erg belangrijk zijn voor uw ZEISS-opticien.

De opkomst van nieuwe technologieën en digitale apparaten de afgelopen jaren heeft ons alledaagse leven zowel thuis als op het werk dramatisch veranderd. We brengen gemiddeld vijf uur per dag door met het kijken op onze smartphone, tablet, of het kijken naar de tv. We werpen zelfs wel 80 keer per dag een blik op onze mobiele telefoon. En deze trend zet zich in versneld tempo voort.

De verhoogde eisen die aan onze ogen gesteld worden gelden ook voor het autorijden. Slecht weer en slechte verlichting zijn natuurlijk een enorme uitdaging, maar ook de verblinding en het vermeerde gebruik van navigatiesystemen in voertuigen vereisen dat onze ogen constant van focus wisselen tussen de kleine informatiedisplays dichtbij en ver weg. Dit verlangt het uiterste van onze ogen, wat - vanaf de leeftijd van 30 jaar - kan leiden tot oogmoeheid.

Of het nu op het werk is of thuis, deze technologische vooruitgang verandert niet alleen ons leven revolutionair, maar belast onze ogen ook steeds meer - zowel op het werk als in ons privéleven.

Bepaal uw kijkgewoontes

ZEISS heeft een instrument voor zichtanalyse ontwikkeld, waarmee u uw persoonlijke kijkgewoontes kunt bepalen. "Mijn Kijkprofiel" van ZEISS bepaalt welke visuele eisen u heeft op de volgende gebieden:

  • Het werk
  • Dagelijkse activiteiten
  • Digitale activiteiten
  • Mobiliteit
  • Vrije tijd

Het eindresultaat is uw persoonlijke zichtprofiel en een aanbevolen brillenglasoplossing van ZEISS die precies aansluit bij uw persoonlijke kijkgewoontes – dit alles geheel gratis en vrijblijvend.

U kunt uw persoonlijke zichtprofiel uitprinten, of als QR-code meenemen naar de ZEISS-opticien bij u in de buurt. De opticien zal uw zicht testen en uw ogen onderzoeken. Met de resultaten van ‘mijn zichtprofiel’ en de oogmeting kan uw opticien u de brillenglasoplossing van ZEISS aanbevelen die het beste bij uw behoeftes past.

Mijn Kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal uw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing.


Deel dit artikel