Een illustratie van verschillende jonge geitjes en tieners met verschillend gevormde en gekleurde glazen op zwarte achtergrond.

Ben jij jonger dan 20 en op zoek naar een bril?

Ontdek ZEISS brillenglazen voor kinderen.

Niemand ziet zoals JOUW kind.

Zijn/haar ogen en jouw opties - uitgelegd.

Wij zijn gepassioneerd over de zorg voor kinderogen. Maar zien kan ingewikkeld zijn - zelfs op jonge leeftijd. Daarom moet het juiste product voor een jonge klant bevestigd worden met een grondig oogonderzoek. Als ouder wil je het beste voor je kind. Tegelijkertijd kunnen praktische aspecten zoals je verzekering en budget je keuzes beïnvloeden.

Wij geven je graag alle opties en informatie die je nodig hebt om met de hulp van je opticien een weloverwogen beslissing te nemen.

Ons doel: het perfecte brillenglas voor ELK kind.

Tips voor ouders van brildragende kinderen.

We weten dat het een strijd kan zijn.

Het moment van het besef dat een kind misschien een bril nodig heeft, kan ontmoedigend zijn voor ouders - en ook voor kinderen. Zal dit veranderen hoe anderen je kind zien? Zal je kind uitgelachen worden? Wordt het zichtvermogen slechter? Zal een bril het geluk van je kind in de weg staan? Het goede nieuws is: Een bril is tegenwoordig heel gewoon en algemeen geaccepteerd. Een kwaliteitsproduct in combinatie met een positieve instelling kan echt het verschil maken.

Wat kun je als ouder doen?

Het is moeilijk te voorspellen hoe je kind zal reageren op het dragen van een bril. Deze tips kunnen helpen om ervan te leren houden.

Laat je kind deel uitmaken van het besluitvormingsproces. Het kiezen van een mooi montuur kan een leuke ervaring zijn.
Twee kindermonturen op ballonnen.
Optiek van goede kwaliteit kan een groot verschil maken. Voeg ook een coating toe om de glazen sterk genoeg te maken voor het leven van kinderen.
Een meisje met gekruiste armen en een vieze bril van het spelen met gekleurd poeder kijkt brutaal en grijnst.
Benadruk het positieve. Een bril kan immers helpen om je beste leven te leiden.
Een meisje met een helm en een bril rolt liggend op een skateboard de weg af en strekt haar armen uit.
Een bril met heldere brillenglazen ligt op gekleurd poeder.

ZEISS DuraVision Kids - neem geen genoegen met minder.

Deze coating voor het leven van kinderen zorgt ervoor dat de brillenglazen er vrijwel onzichtbaar uitzien. Het zorgt er ook voor dat ze duurzaam, krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken zijn. Zodat je kind volop vooruit kan.

Wat maakt ZEISS brillenglazen uniek?

Optiek, bescherming, esthetiek en meer.