Een foto van twee overlappende brillenglazen.
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

ZEISS Digital brillenglazen

Bied uw klanten helder en comfortabel zicht, ook op kortere leesafstanden.

Een productcategorie die is ontwikkeld voor de visuele behoeften van dertigers en veertigers. Met name geschikt voor mensen die vaak digitale en mobiele apparaten gebruiken en voor het eerst moeite ervaren bij het nabij kijken.

Onze heldere brillenglazen bieden standaard volledige UV-bescherming.

ZEISS Digital SmartLife brillenglazen

Geschikt voor dertigers en veertigers die veel schakelen tussen online en offline. Zij kunnen gespannen of vermoeide ogen ervaren aan het eind van de dag. De brillenglazen bevatten ZEISS SmartView technology, dat gebaseerd is op toegepast onderzoek naar moderne levensstijlen, visueel gedrag en de leeftijdsgerelateerde visuele behoeften.
 • Visualisatie van ZEISS Digital Lens SmartLife brillenglazen. De afbeelding toont het zicht door de brillenglazen.

  ZEISS Digital SmartLife

  Ondersteund door ZEISS SmartView technology die gebaseerd is op toegepast onderzoek naar moderne levensstijlen, het visuele gedrag en individuele, leeftijdsgebonden visuele behoeften. Bevat daarnaast ZEISS Digital Inside technology.  Beschikbaar in: 1.5, 1.6, 1.67 en 1.74

  Beschikbare addities: +0.50 dpt tot +1.25 dpt

 • Visualisatie van ZEISS SmartLife gepersonaliseerde digitale brillenglazen. De afbeelding toont het zicht door de brillenglazen.

  ZEISS Digital SmartLife Individual 3

  Deze gepersonaliseerde brillenglazen zijn perfect afgestemd op de individuele parameters en behoeften van de brildrager. Zij zijn ook geoptimaliseerd voor veraf- en dichtbijzicht en bevatten ZEISS SmartView technology op basis van toegepast onderzoek naar de huidige levensstijl, het visuele gedrag en de leeftijdsgebonden visuele behoeften.

  Beschikbaar in: 1.5, 1.6, 1.67 en 1.74

  Beschikbare addities: +0.50 dpt tot +1.25 dpt

ZEISS Digital EnergizeMe brillenglazen

Voor contactlensdragers die extra ondersteuning nodig hebben voor dichtbij. Deze digitale brillenglazen zijn ideaal voor klanten die niet per se willen kiezen tussen contactlenzen of een bril.
 • ZEISS EnergizeMe digitale brillenglazen  Visualisatie van ZEISS EnergizeMe digitale brillenglazen. De afbeelding toont het zicht door de brillenglazen.

  ZEISS Digital EnergizeMe

  De eerste digitale brillenglazen die de ogen verfrissen na het dragen van contactlenzen. Het biedt uw klanten een uitstekende combinatie van een uniek brillenglasdesign, innovatieve technologie en een hoogkwalitatieve coating. Deze digitale brillenglazen zijn ideaal voor mensen die last hebben van vermoeide ogen door het dragen van contactlenzen. Het helpt vermoeide ogen te ontspannen en kan vermoeide ogen door het gebruik van digitale apparaten voorkomen.

  Beschikbaar in: 1.5, 1.6, 1.67 en 1.74

  Beschikbare additie: +0.65 dpt

Neem contact op

Word een ZEISS partner

Bundel uw krachten met ons en profiteer van een sterk partnerschap

Formulier is aan het laden...

De in het contactformulier ingevulde gegevens zullen door Carl Zeiss Vision worden gebruikt om uw aanvraag per e-mail of telefoon te beantwoorden. Klik hier om onze verklaring over gegevensbescherming te lezen.

Plan een afspraak

Onze Sales & Product Advisors bezoeken u in uw winkel

Formulier is aan het laden...

De in het contactformulier ingevulde gegevens zullen door Carl Zeiss Vision worden gebruikt om uw aanvraag per e-mail of telefoon te beantwoorden. Klik hier om onze verklaring over gegevensbescherming te lezen.