Profiel, zijaanzicht, close-upportret met ruimte voor tekst, lege plek voor reclame met vrolijke, stijlvolle kerel vol zelfvertrouwen met een headset met microfoon op zijn hoofd, geïsoleerd op grijze achtergrond
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

Uw zicht is onze passie Wij zetten ons in voor een samenwerking van wederzijds succes.

  • Bedrijfsondersteuning, voor uw zakelijke succes.
  • Onderscheid u met maatwerk visuele oplossingen
  • Service die verwachtingen overstijgt

Een sterke zakelijke partner.

Nu en in de toekomst.

We begrijpen hoe toegewijd u bent aan uw bedrijf en uw klanten. Wij willen u ondersteunen in uw onderneming, tijdens elke stap van het proces. Waarom kiezen voor ZEISS? ZEISS is een stichting met een sterke cultuur van onderzoek, vooruitgang, eerlijkheid en duurzaamheid. Deze cultuur spreid zich uit naar al onze partnerschappen, wat betekent dat we ons inzetten om u te helpen een uitzonderlijke aankoopervaring te creëren voor uw klanten.

Neem contact met ons op  voor uw op maat gemaakte Business Partner Programma.

We geven u de ondersteuning die u nodig heeft om uw bedrijf te onderscheiden.

ZEISS zichtoplossingen zijn ontworpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. We hebben partners over de hele wereld en kunnen u helpen om de beste verkoopstrategie voor uw specifieke markt te vinden.

Service die uw verwachtingen overstijgt.

We begrijpen uw uitdagingen en ondersteunen u niet alleen met innovatieve brillenglasoplossingen en optische apparatuur maar ook met uitgebreide services die 24/7 beschikbaar zijn. We willen  ervoor zorgen dat u en uw team volledig uitgerust zijn met de juiste hulpmiddelen en vaardigheden, voor een kostenefficiënt proces, eenvoudige aankopen en een ongeëvenaarde reputatie.  

Service

Professionele educatie en training.

We bieden interactieve en  boeiende online trainingen aan die praktisch en relevant zijn op het gebied van optische wetenschap, producten, verkoop en communicatievaardigheden. Naast de e-learningmodules  richten we ons ook op praktijkgerichte trainingen voor oogzorgprofessionals en. Het zal u ondersteunen in uw reis naar meer kennis, betere optische vaardigheden, continue ontwikkeling, het vergaren van nieuwe competenties en zal u uiteindelijk helpen om uw concurrentie voor te blijven.

ZEISS VISUSTORE

Online bestelplatform

Makkelijk, snel en intelligent: de moderne manier om brillenglazen te bestellen. Plaats uw orders online – ongeacht uw winkelautomatiseringssysteem.

De overstap naar VISUSTORE® en gebruik van het nieuwe ZEISS online bestelsysteem zijn gratis.

Marketing toolboxen

Eenvoudige toegang tot marketingmaterialen.

Eenvoudig downloadbare marketingmaterialen, social media-posts, winkelvideo's en POS-materialen en nog veel meer onderdelen die u zullen helpen bij de promotie van uw bedrijf, uw service-aanbod en de hoogwaardige ZEISS producten.  Al deze   hulpmiddelen zijn ter beschikking zodat u uw bedrijf zichtbaarder kunt maken.

MyZEISS

24/7 zelfservice met één druk op de knop

Alles op één plek. Met MyZEISS heeft u toegang tot alles wat u nodig heeft voor uw bedrijf: trainingen, productinformatie, marketing, bestellen, accountbeheer en nog veel meer.  

Neem contact op

Wordt een ZEISS partner

Bundel uw krachten met ons en profiteer van een sterk partnerschap

Formulier is aan het laden...

De in het contactformulier ingevulde gegevens zullen door Carl Zeiss Vision worden gebruikt om uw aanvraag per e-mail of telefoon te beantwoorden. Klik hier om onze verklaring over gegevensbescherming te lezen.

Plan een afspraak

Onze Sales & Product Advisors bezoeken u in uw winkel

Formulier is aan het laden...

De in het contactformulier ingevulde gegevens zullen door Carl Zeiss Vision worden gebruikt om uw aanvraag per e-mail of telefoon te beantwoorden. Klik hier om onze verklaring over gegevensbescherming te lezen.