Profile, side view, close up portrait with copy space, empty place for advertisement of confident, joyful, cheerful, stylish guy having headset with mic on head, isolated on grey background
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

Uw zicht is onze passie Wij zetten ons in voor een samenwerking van wederzijds succes.

  • Bedrijfsondersteuning, voor uw zakelijke succes.
  • Onderscheid u met maatwerk visuele oplossingen
  • Service die verwachtingen overstijgt

Een sterke zakelijke partner.

Nu en in de toekomst.

We begrijpen hoe toegewijd u bent aan uw bedrijf en uw klanten. Wij willen u ondersteunen in uw onderneming, tijdens elke stap van het proces. Waarom kiezen voor ZEISS? ZEISS is een stichting met een sterke cultuur van onderzoek, vooruitgang, eerlijkheid en duurzaamheid. Deze cultuur spreid zich uit naar al onze partnerschappen, wat betekent dat we ons inzetten om u te helpen een uitzonderlijke aankoopervaring te creëren voor uw klanten.

Neem contact met ons op voor uw op maat gemaakte Business Partner Programma.

We geven u de ondersteuning die u nodig heeft om uw bedrijf te onderscheiden.

ZEISS zichtoplossingen zijn ontworpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. We hebben partners over de hele wereld en kunnen u helpen om de beste verkoopstrategie voor uw specifieke markt te vinden.

Service die uw verwachtingen overstijgt.

We begrijpen uw uitdagingen en ondersteunen u niet alleen met innovatieve brillenglasoplossingen en optische apparatuur maar ook met uitgebreide services die 24/7 beschikbaar zijn. We willen  ervoor zorgen dat u en uw team volledig uitgerust zijn met de juiste hulpmiddelen en vaardigheden, voor een kostenefficiënt proces, eenvoudige aankopen en een ongeëvenaarde reputatie.  

Service

Professionele educatie en training.

We bieden interactieve en  boeiende online trainingen aan die praktisch en relevant zijn op het gebied van optische wetenschap, producten, verkoop en communicatievaardigheden. Naast de e-learningmodules  richten we ons ook op praktijkgerichte trainingen voor oogzorgprofessionals en. Het zal u ondersteunen in uw reis naar meer kennis, betere optische vaardigheden, continue ontwikkeling, het vergaren van nieuwe competenties en zal u uiteindelijk helpen om uw concurrentie voor te blijven.

ZEISS VISUSTORE

Online bestelplatform

Makkelijk, snel en intelligent: de moderne manier om brillenglazen te bestellen. Plaats uw orders online – ongeacht uw winkelautomatiseringssysteem.

De overstap naar VISUSTORE® en gebruik van het nieuwe ZEISS online bestelsysteem zijn gratis.

ZEISS Digital Enablement training

ZEISS Digital Enablement

Maak uw bedrijf zichtbaar online.

De ZEISS Digital Enablement training is een pragmatische manier om digitale kennis op te doen. Wij behandelen de belangrijkste services die u gemakkelijk en efficiënt in uw werkprocessen kunt opnemen. De training is zodanig opgezet, dat hij perfect past in uw werkroutine. Ons doel is om digitalisering voor u zo gemakkelijk en tegelijkertijd zo doeltreffend mogelijk te maken.

MyZEISS

24/7 zelfservice met één druk op de knop

Alles op één plek. Met MyZEISS heeft u toegang tot alles wat u nodig heeft voor uw bedrijf: trainingen, productinformatie, marketing, bestellen, accountbeheer en nog veel meer.  

Marketing toolboxen

Eenvoudige toegang tot marketingmaterialen.

Eenvoudig downloadbare marketingmaterialen, social media-posts, winkelvideo's en POS-materialen en nog veel meer onderdelen die u zullen helpen bij de promotie van uw bedrijf, uw service-aanbod en de hoogwaardige ZEISS producten.  Al deze   hulpmiddelen zijn ter beschikking zodat u uw bedrijf zichtbaarder kunt maken.