ZEISS Digital Enablement training
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

Maak uw bedrijf zichtbaar online.

Versterk uw digitale marketingexpertise.

Digitale media verandert ons gedrag, ook dat van uw klanten. Om gevonden te worden door potentiële klanten en in contact te blijven met bestaande klanten, wordt digitale zichtbaarheid steeds belangrijker voor u als ondernemer. In feite is het net zo belangrijk als het gezichtsvermogen van uw klanten.

Wij helpen u digitaal zichtbaar te worden en een naadloze customerjourney te garanderen.

Tijdens onze trainingen leert u hoe u zich voorbereidt op de toekomst en hoe u digitaal relaties met uw klanten opbouwt en onderhoudt.

Belangrijke feiten en cijfers die het belang van digitale kanalen onderstrepen

 • 7.9

  miljard mensen op deze planeet1

 • 4.7

  miljard mensen op sociale media2

 • 63%

  actieve internetgebruikers3

 • 90%

  van de actieve internetgebruikers gebruikt mobiele apparaten4

 • 81%

  van de klanten doet online onderzoek5

Als u niet online bent, dan bent u niet zichtbaar

Consumenten worden niet alleen aangetrokken door etalages. Vaak zoeken ze eerst online naar informatie, zoals openingstijden of verkrijgbare merken voordat zij gaan winkelen, vooral bij niet-alledaagse aankopen.

 • Alle hulpmiddelen die u nodig heeft om gezien te worden.

  De ZEISS Digital Enablement training is een pragmatische manier om digitale kennis op te doen. Wij behandelen de belangrijkste hulpmiddelen die u gemakkelijk en efficiënt in uw werkprocessen kunt opnemen. De training is zodanig opgezet, dat hij perfect past in uw werkroutine. Ons doel is om digitalisering voor u zo gemakkelijk en tegelijkertijd zo doeltreffend mogelijk te maken.

 • Social Media marketing

  Social Media marketing

  Bijna vier miljard mensen gebruiken sociale media, zoals facebook, Instagram of WhatsApp. Dit zijn krachtige hulpmiddelen om contact met uw klanten te leggen, zelfs wanneer zij niet actief naar uw bedrijf zoeken. Leer hoe u met hen kunt communiceren en hoe u nieuwe klanten kunt aantrekken.

 • Website optimalisatie

  Verbeter uw website zodat klanten u gemakkelijk kunnen vinden wanneer zij via Google Search zoeken naar producten, diensten of een oplossing voor een specifiek probleem. Leer hoe u het ontwerp van uw website kunt verbeteren, doeltreffende informatie kunt aanbieden en hoe u hoog scoort in Google Search met behulp van zoekmachineoptimalisatie (SEO).

 • ZEISS Services

  Gebruik de services van ZEISS, zoals Mijn Kijkprofiel, Dealer Locator of de Gezichtsscherpte Check om klanten gemakkelijk naar uw winkel te leiden. Leer hoe u deze hulpmiddelen kunt opnemen in uw website om het zoeken naar specifieke producten of diensten te vergemakkelijken.

 • Zoekmachine marketing

  Leer hoe u het beste gevonden kunt worden door klanten in uw omgeving. Zorg ervoor dat u lokaal zichtbaar bent door bijvoorbeeld een Google bedrijfsprofiel aan te maken en Google Ads te gebruiken.

 • Uw optiekwinkel

  Verhoog het aantal bezoekers van uw winkel.

  Verwelkom meer bezoekers door uw digitale marketingkanalen beter te gebruiken.

Digitale training, aangepast aan uw behoeften.

Overzicht van de voordelen van onze training

 • Maatwerk
  Afgestemd op uw behoeften.
 • Efficiënt
  We zoeken relevante contactmomenten en leggen de focus op relevante marketingtools.
 • Effectief
  Stuur meer klanten naar uw winkel en laat uw bedrijf groeien.
 • Inzicht
  Begrijp uw klanten beter en voldoe aan hun behoeften.

Of u een beginner of expert bent op het gebied van digitale marketing

Wij helpen u om uw bedrijf online te laten groeien en het volledige potentieel te bereiken.

 • Digitale beginner

  Beginner

  Als u een digitale beginner bent, laten we u zien wat de mogelijkheden zijn om digitaal in contact te komen met uw klanten en hoe u online zichtbaar kunt worden via de belangrijkste digitale contactmomenten, ofwel touchpoints.

 • Digitale expert

  Geavanceerd

  Als u al een digitale expert bent, analyseren we uw aanwezigheid en laten we u zien hoe u nog efficiënter kunt werken.

Uitdagingen zonder online aanwezigheid

Als u online niet zichtbaar bent, kunt u potentiële klanten mislopen. Tegenwoordig zoeken consumenten online naar informatie. Ze zoeken naar opticiens in hun buurt, willen weten wat de openingstijden zijn, zoeken en vergelijken informatie over producten, diensten en merken voordat ze een aankoop doen, of ze zoeken online naar oplossingen voor specifieke problemen. Verplaats u in de schoenen van uw klanten om deze gedragsverandering beter te begrijpen:

ZEISS - your partner and digital expert

ZEISS – uw partner

en digitale expert

Wij willen dat u uw concurrenten voorblijft. Sinds de oprichting van ZEISS in 1846 hebben niet alleen wij, maar ook onze klanten trends in de wetenschap en de samenleving steeds vroegtijdig gesignaleerd. Geïnspireerd door nieuwsgierigheid, passie en precisie hebben wij nieuwe perspectieven gevormd die onze kijk en ons gedrag hebben veranderd. Vanaf het begin hebben wij uitdagingen omgezet in kansen en dit blijven we doen tot op de dag van vandaag.

Dit geldt ook voor digitalisering. We gaan dus met u samenwerken en u ondersteunen bij het optimaal benutten van nieuwe digitale mogelijkheden. Wij bieden u onze expertise aan als wereldwijde technologieleider: met ZEISS Digital Enablement trainingen bieden wij u oplossingen aan die zijn afgestemd op uw bedrijf en uw regionale behoeften.

Meld u nu aan

en word zichtbaar online

Formulier is aan het laden...

De gegevens die u in het contactformulier heeft ingevoerd worden gebruikt om uw vraag aan ZEISS Vision Care per e-mail of telefoon te beantwoorden. Klik hier om onze gegevensbeschermingsverklaring te lezen.