Woman with black hair and glasses watches smiling into a laptop
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

ZEISS professionele educatie en training

Word een ZEISS expert.

Garandeer hoge niveaus van klantbetrokkenheid door middel van training en ontwikkeling van medewerkers. Onze, op modules gebaseerde, Academy voorziet in interactieve trainingen met betrekking tot ZEISS brillenglasproducten en ZEISS apparatuur. We hebben ook ZEISS webinars ter beschikking. U kunt zelfs een specifieke ZEISS trainingssessie boeken of er een aanvragen die speciaal is afgestemd op uw behoeften.

  • Krijg toegang tot meer dan 60 online trainingsmodules
  • 24/7, 365 dagen per jaar toegankelijk
  • Neem deel aan live en vooraf opgenomen webinars

De optische industrie en digitale trends ontwikkelen zich.

Het digitale landschap ontwikkelt zich zo snel dat het moeilijk is om alle mensen die online gaan bij te houden. Of ze nu online gaan voor werk, vergaderingen of digitale cursussen en trainingen ... het is van cruciaal belang om naamsbekendheid te krijgen en uw klanten succesvol te kunnen bereiken.

Volg 24/7 de online trainingen van ZEISS, vanaf elk apparaat. Ongeacht waar u bent.

De online trainingsprogramma's van de ZEISS Vision Care Academy bieden kennis binnen handbereik, altijd en overal. Kies uit een gevarieerd assortiment aan professionele onderwerpen, neem deel wanneer het u het beste uitkomt.  Of ontdek zelf de leuke, zeer interactieve trainingen en wordt aan het einde beloond met een officieel certificaat als bewijs van deelname.

Susanne, opticien en winkeleigenaar, Londen

De ZEISS Webinars waren echt behulpzaam en ik kon de lesstof meteen toepassen in de praktijk.

Susanne

Opticien en winkeleigenaar, Londen