Vrouw met zwart haar en een bril kijkt met een lach op haar gezicht naar een laptop
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

ZEISS professionele educatie en training

Word een ZEISS expert.

Garandeer hoge niveaus van klantbetrokkenheid door middel van training en ontwikkeling van medewerkers. Onze, op modules gebaseerde, Academy voorziet in interactieve trainingen met betrekking tot ZEISS brillenglasproducten en ZEISS apparatuur. We hebben ook ZEISS webinars ter beschikking. U kunt zelfs een specifieke ZEISS trainingssessie boeken of er een aanvragen die speciaal is afgestemd op uw behoeften.

 • Krijg toegang tot meer dan 60 online trainingsmodules
 • 24/7, 365 dagen per jaar toegankelijk
 • Neem deel aan live en vooraf opgenomen webinars

De optische industrie en digitale trends ontwikkelen zich.

Het digitale landschap ontwikkelt zich zo snel dat het moeilijk is bij te houden wat de meeste mensen online doen. Of ze nu online zijn voor werk, vergaderingen of digitale educatie en training, het is cruciaal geworden om merkbewustzijn te creëren en klanten succesvol te bereiken.

Volg 24/7 de online trainingen van ZEISS, vanaf elk apparaat. Ongeacht waar u bent.

De online trainingsprogramma's van de ZEISS Vision Care Academy bieden kennis binnen handbereik, altijd en overal. Kies uit een gevarieerd assortiment aan professionele onderwerpen, neem deel wanneer het u het beste uitkomt. Of ontdek zelf de leuke, zeer interactieve trainingen en wordt aan het einde beloond met een officieel certificaat als bewijs van deelname.

E-learning

 • Krijg toegang tot de meest recente ZEISS trainingen

  Krijg toegang tot de meest recente online cursussen om meer te weten te komen, bewustzijn te creëren of uw huidige kennis over een specifiek product te beoordelen.

  ZEISS SmartLife brillenglazen

  ZEISS SmartLife brillenglazen

  Ons hoogwaardige portfolio is het beste, meest moderne en complete brillenglasportfolio tot nu toe. Het omvat enkelvoudige, digitale en progressieve glazen.
  ZEISS BlueGuard brillenglazen

  ZEISS BlueGuard brillenglazen

  Bij de nieuwe BlueGuard glazen zijn de eigenschappen die blauw licht tegenhouden een intrinsiek deel van de chemische constructie van het brillenglasmateriaal. Naast het feit dat het blauwe licht van de zon wordt tegengehouden, wordt hinderlijk digitaal blauw licht ook geblokkeerd.
 • ZEISS brillenglazen

  Het ZEISS productportfolio voor brillenglazen biedt een groot bereik aan verschillende productoplossingen. Ongeacht wat voor visuele problemen klanten hebben, u zult de juiste oplossing voor hun visuele behoeften vinden en alle details en kenmerken van elk product leren kennen in deze trainingsmodules.

  ZEISS DriveSafe brillenglazen

  ZEISS DriveSafe brillenglazen

  Kom meer te weten over een brillenglasportfolio dat uw klanten beter zicht biedt wanneer zij 's nachts of in moeilijke weersomstandigheden rijden. Bescherm hun ogen tegen reflecties en maak het wisselen van de kijkfocus makkelijker; sneller en vaker.
  ZEISS DuraVision coatings

  ZEISS DuraVision coatings

  Echte helderheid vereist meer dan alleen conventionele anti-reflecterende (AR) brillenglazen - het vereist de kracht om de uitdagingen van het dagelijks leven het hoofd te bieden. Deze coatings zijn vuilbestendig, makkelijker te reinigen en worden gekenmerkt door superieure hardheid en overtuigende antireflectie-eigenschappen.
 • ZEISS instrumenten en services

  Een nieuwe dimensie in precisie. Beter zien begint met de beste diagnostiek. Daarom biedt ZEISS opticiens en oogartsen professionele optische instrumenten aan die probleemloos in hun werkwijze geïntegreerd kunnen worden.

  VISUFIT 1000

  ZEISS VISUFIT 1000 platform

  Dit is het begin van een nieuw tijdperk. Een digitaal platform dat professionals in staat stelt om montuurvergelijkingen te doen en centrering met één opname mogelijk maakt. ZEISS VISUFIT 1000 heeft een aantal nieuwe functies en kan bediend worden met een simpel proces op de iPad.
  ZEISS subjectieve refractie-unit

  ZEISS Subjectieve Refractie-Unit

  Ontdek de voordelen van de geautomatiseerde Subjectieve Refractie-Unit die bestaat uit VISUSCREEN® 100/500 en VISUPHOR® 500. Kom erachter hoe u een stressvrije, interessante omgeving voor uw klant kunt creëren.
 • ZEISS UVProtect Technology

  Heldere brillenglazen van ZEISS bieden volledige UV-bescherming, elke dag. Leer de voordelen kennen van ZEISS UVProtect Technology en UV-coatings op de achterzijde van het brillenglas, die standaard geleverd worden met alle ZEISS DuraVision coatings.

  ZEISS UVProtect

  ZEISS UVProtect Technology

  Maak kennis met de nieuwe norm voor UV-bescherming, tot 400nm. Leer de voordelen kennen die ZEISS UVProtect Technology en UV-coatings aan de achterzijde bieden voor uw winkel en klanten.
 • Optiek kennis

  Kom o.a. meer te weten over de anatomie van het oog, ametropie of over hoe sterktes geïnterpreteerd moeten worden. Ideaal voor nieuwe personeelsleden die geen optische achtergrond hebben; of als opfrisser voor wie dan ook in de praktijk.

  ZEISS optische wetenschap

  ZEISS basis optiek kennis

  Gezien optiek over de wetenschap van licht gaat, zullen we licht beknopt behandelen. Het is altijd overal om ons heen – maar wat is licht? Goede kennis over de achtergrond theorie is een essentiële stap onderweg naar uw einddoel om een optisch expert te worden.
  Correctie van ametropie

  Correctie van ametropie

  Brillenglazen worden gebruikt om vormen van ametropie te corrigeren, zoals myopie, hypermetropie en/of astigmatisme en presbyopie. Voor een betere klantenservice is het belangrijk om het soort brillenglazen te begrijpen die gebruikt kunnen worden om deze aandoeningen te corrigeren.
 • ZEISS beleving

  Doorloop met ons het partnerprogramma. Zie hoe u uw winkel kunt transformeren om te voldoen aan de consumententrends van dit moment, terwijl u tegelijkertijd een huiselijk sfeer creëert.

  ZEISS beleving

  ZEISS beleving

  Vergezel ons op de ZEISS belevingsreis! Een transparant, interactief, stapsgewijs adviesproces. Leer over winkelontwerp, marketing en brillenglazen. Profiteer van een krachtige ZEISS merkidentiteit en zakelijke ondersteuning.
  ZEISS Zichtanalyse

  ZEISS Zichtanalyse

  Leer hoe u uw klanten door het ZEISS Zichtanalyseproces kunt heenloodsen. Bij elke stap zal u veel informatie en tips ontvangen over wat u kunt zeggen en kan doen om op te vallen en een memorabele klantervaring te bieden.

Webinars

Susanne, opticien en winkeleigenaar, Londen

De ZEISS webinars gaven me de juiste begeleiding en ik kon de geleerde lessen achteraf meteen implementeren.

Susanne

Opticien en winkeleigenaar, Londen

Neem contact op

Wordt een ZEISS partner

Bundel uw krachten met ons en profiteer van een sterk partnerschap

Form is loading...

De in het contactformulier ingevulde gegevens zullen door Carl Zeiss Vision worden gebruikt om uw aanvraag per e-mail of telefoon te beantwoorden. Klik hier om onze verklaring over gegevensbescherming te lezen.

Plan een afspraak

Onze Sales & Product Advisors bezoeken u in uw winkel

Form is loading...

De in het contactformulier ingevulde gegevens zullen door Carl Zeiss Vision worden gebruikt om uw aanvraag per e-mail of telefoon te beantwoorden. Klik hier om onze verklaring over gegevensbescherming te lezen.