Ontdek overal de schoonheid.

ZEISS ontdek weken

Tijdelijk tot wel € 300 korting

ZEISS ontdek weken

Bespaar nu fors op de aankoop van ZEISS 12mm tot 35mm groothoekobjectieven*.

De wereld is er om te verkennen. Als iemand u vraagt wat schoonheid is, wat zou u dan antwoorden? Perfectie? Moderne, schitterende gebouwen die spectaculair de hemel in rijzen? Kleurenrijkdom? Of denk u eerder aan een met bomen bedekte bergtop, belicht door de laatste zwakke zonnestralen van de ondergaande zon? Een roestige oude brug die twee bospaden met elkaar verbindt? Een verwoest strand na een flinke storm?

Volgens het gezegde schuilt schoonheid in het oog van de waarnemer. Met andere woorden: schoonheid kunt u overal ontdekken, in indrukwekkende steden of spectaculaire landschappen. Daarom kondigen wij nu de ZEISS ontdek weken aan van 15 juni tot 31 juli 2018. Bespaar tijdelijk tot wel € 300 op de adviesverkoopprijs van geselecteerde ZEISS 12mm tot 35mm groothoekobjectieven*.

Vind een verkoper

* Hierbij zijn aankopen beperkt tot één product per klant en één groothoekobjectief van het type Milvus, Batis, Loxia of Touit. Dit aanbod is alleen geldig bij de deelnemende erkende officiële ZEISS dealers. De tijdelijke kortingen hebben betrekking op de adviesverkoopprijs. ZEISS en deelnemende dealers behouden zich het recht voor om de promotie, zonder verdere opgaaf van redenen, te beëindigen. ZEISS en deelnemende dealers behouden zich het recht voor om de actie op enig moment te stoppen, alsook wanneer er niet meer genoeg voorraad is om de actie te onderhouden.

Het einde van de wereld

De uitdagingen van landschapsfotografie in Antarctica en Zuid-Georgia.

Een reis naar Zuid-Georgia gaat u niet in de koude kleren zitten. Hans Strand droomde al van dit eiland sinds hij een tiener was. Er waren momenten in zijn leven, waarop hij dacht dat hij het misschien nooit te zien zou krijgen. Nu kwam zijn droom uit en hij had een tas vol eersteklas ZEISS objectieven bij zich.

Architectuur als belevenis

München ontdekken met de Batis 2.8/18 supergroothoek.

Het liefst fotografeert hij supermoderne, minimalistische gebouwen. Zijn stijl van fotograferen wordt gekenmerkt door minimalisme en hij benadrukt specifiek de gebruikte bouwmaterialen. Hij maakt vaak gebruik van lange sluitertijden, waardoor de statische en forse gebouwen een zekere luchtigheid krijgen.

Een El Dorado voor fotografen

De schoonheid van de Lofoten vastleggen.

De nachten met volle maan, de afwezigheid van stadsverlichting en geen lawaai brachten Timm Allrich al snel in de ban. Hij wachtte uren en nachten op dat magische lichtschouwspel, dat iedereen die het zelf één keer heeft gezien nooit meer zal vergeten.