ZEISS Conquest HD 15x56

De perfecte allrounder.

De goed uitgebalanceerde Conquest® HD verrekijker biedt uitstekende prestaties voor een fantastische jaagervaring. Een verrekijker die qua vormgeving, ergonomie en optiek niets te wensen overlaat tegen een ongelooflijk aantrekkelijke prijs.

De Conquest HD 15x56 is speciaal ontwikkeld voor extreem lange afstanden en biedt een vlijmscherp zicht op de kleinste details, zelfs van grotere afstand. Ontdek zelfs de kleinste geheimen van het leven in het wild. De meegeleverde statiefadapter, waarmee de verrekijker binnen een handomdraai op een statief kan worden gemonteerd, zorgt voor het nodige comfort. De 15x56 is perfect voor situaties met lastige lichtomstandigheden en maakt indruk met heldere en contrastrijke beelden.

ZEISS Conquest HD 15x56
ZEISS Conquest HD 15x56
ZEISS Conquest HD 15x56

90% Lichttransmissie

Glas met een hogere definitie produceert 90% lichttransmissie naar het oog, geweldige prestatie bij weinig licht en uitstekende doelresolutie voor het volledige vergrotingsbereik.

Geoptimaliseerde bedieningselementen

Comfortabele observatie is niet alleen afhankelijk van objectieven. Het comfortabele scherpstelsysteem met het grote scherpstelwiel zorgt voor gemakkelijke bediening, optimale grip en precieze scherpstelling, zelfs met handschoenen aan. De oogschelpen maken de ergonomische perfectie compleet. Deze staan iets schuin en zijn zorgvuldig gepositioneerd om bij te dragen aan het observatiecomfort.

section-finest-illuminated-dot

Compacte, robuuste constructie

De compacte grootte, het lage gewicht en de robuuste constructie van de behuizing zorgen ervoor dat hij onder alle omstandigheden gebruiksklaar is. Comfortabele observatie is niet alleen afhankelijk van objectieven. Ergonomie speelt ook een belangrijke rol - en dit is waar de CONQUEST HD met zijn compacte grootte en lichtgewicht, moderne ontwerp bij komt kijken.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating is een garantie van de briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemering. Daar zit echter geen specifieke formule achter voor het opbouwen van de lagen. In plaats daarvan wordt er een technologie gebruikt die constant wordt aangepast voor nieuwe glasmaterialen en vereisten, die per objectief variëren.

Prestatie

Vergroting

15 ×

Effectieve lensdiameter

56 mm

Pupildiameter uitgang

3.7 mm

Schemergetal

29.0

Blikveld op 1.000 m

80 m (262 ft)

Subjectieve kijkhoek

69° Ww

Korte focusafstand

3.5 m (11.5 ft)

Aanpassing dioptrieën

− 4.0 | + 4.0 dpt

Pupilafstand uitgang

18 mm

Pupilafstand

54 – 74 mm

Lenstype

HD

Prismasysteem

Abbe-König

Kenmerken

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

400 mbar

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 30°C | + 63°C (− 22°F | + 145°F)

Lengte

210 mm (8.3 ")

Breedte bij een afstand tussen de pupillen van 65 mm

145 mm (5.7 ")

Gewicht

1,295 g (45.7 oz)

Verrekijker accessoires

Op maat van uw behoeften.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door jagers voor jagers en zijn gericht op de behoeften van de gebruiker.

ZEISS Hunting Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Conquest HD

ZEISS Hunting App

De app voor de jager van vandaag.

Meer dan 100.000 jagers over de hele wereld maken al gebruik van de voordelen van de veelzijdige functies van de ZEISS Hunting App. Omdat u de app altijd bij de hand hebt, kunt u jachtgebeurtenissen en -ervaringen vastleggen wanneer ze zich voordoen. Meer informatie

Ook beschikbaar via de browser:
hunting.zeiss.com

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: