ZEISS DTI 3/25

De nacht in de palm van uw hand. Dankzij intuïtieve ergonomie.

’s Nachts jagen is een bijzondere uitdaging: het zo essentiële gezichtsvermogen is sterk verminderd en het risico dat de jacht mislukt of u een verkeerde beslissing neemt, is hoog. Tegelijkertijd zijn nacht en schemering belangrijk voor jagers, vooral als het gaat om de jacht op wilde zwijnen.De warmtebeeldcamera's van de DTI 3-reeks zijn speciaal ontworpen voor de jacht. Het HD-LCOS-scherm met hoge resolutie biedt zelfs in het donker en 's nachts gedetailleerde beelden. Tel daar het ergonomische ontwerp bij op, en zie hoe ZEISS hiermee een echte specialist aanlevert, ook voor lastige lichtomstandigheden. Speciaal ontwikkeld door jachtexperts voor de nachtelijke jacht. Voor optimaal overzicht biedt de ZEISS DTI 3/25 een vergroot gezichtsveld van 26 m bij 100 m. Dit verschaft een doorslaggevend voordeel bij de nachtjacht in beboste gebieden en met lokvoer. Dankzij het HD-LCOS-scherm met hoge resolutie geniet u ook 's nachts van het best mogelijke overzicht voor korte afstanden.

ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35

Take advantage of the special offer on the ZEISS DTI 3:

DTI 3 / 25 for € 2,150 instead of € 2,400 and
DTI 3 / 35 for € 2,550 instead of € 2,950. *


*All prices are RRP. At participating retailers during the promotion period from October 1st, 2022 to February 28th, 2023 and while stocks last.

Special offer
for DTI 3!

ZEISS DTI 3/25

Bijzonder geschikt voor gebruik in bosrijke gebieden.

Of u nu in beboste gebieden of met lokvoer jaagt, de ZEISS DTI 3/25 biedt een breed gezichtsveld van 26 meter bij een afstand van 100 meter. Dankzij de uitstekende optiek heeft u een perfect overzicht, met name bij korte afstanden.

ZEISS DTI 3/35

Bijzonder geschikt voor gebruik in het open veld.

Met de ZEISS DTI 3/35 kunnen jagers ervan op aan dat ze nauwkeurige details kunnen herkennen, zelfs bij afstanden van meer dan 1200 meter. Dit biedt ze een aanzienlijk voordeel bij de nachtelijke aanzitjacht of bij het jagen over lange afstanden vanuit een hoogzit in het veld.

ZEISS DTI 3/25

Bijzonder geschikt voor gebruik in bosrijke gebieden.

Of u nu in beboste gebieden of met lokvoer jaagt, de ZEISS DTI 3/25 biedt een breed gezichtsveld van 26 meter bij een afstand van 100 meter. Dankzij de uitstekende optiek heeft u een perfect overzicht, met name bij korte afstanden.

ZEISS DTI 3/35

Bijzonder geschikt voor gebruik in het open veld.

Met de ZEISS DTI 3/35 kunnen jagers ervan op aan dat ze nauwkeurige details kunnen herkennen, zelfs bij afstanden van meer dan 1200 meter. Dit biedt ze een aanzienlijk voordeel bij de nachtelijke aanzitjacht of bij het jagen over lange afstanden vanuit een hoogzit in het veld.

Extra lange batterijduur

Bij het jagen is de dichtstbijzijnde stroomvoorziening vaak ver weg. Jagers hebben meestal extra batterijen of draagbare opladers nodig om te voorkomen dat ze zonder stroom komen te zitten. Dit betekent extra gewicht en uitrusting om rekening mee te houden. Dankzij een indrukwekkend lange batterijduur van 10 uur kunt u met de DTI 3-modellen twee tot vier keer jagen op één batterijlading. Dit verschaft u als jager de nodige gemoedsrust. Zelfs als de DTI niet volledig is opgeladen, kunt u ervan op aan dat u genoeg stroom heeft.

Contrast Boost aan
Contrast Boost uit

Contrastverbetering in mistige omstandigheden

Mist en een hoge luchtvochtigheidsgraad kunnen het contrast van warmtebeeldapparaten aantasten. In dergelijke situaties kunnen jagers de Contrast Boost-functie activeren. Hiermee wordt het contrast tussen licht en donker rond de randen versterkt, waardoor details weer zichtbaar worden.

Buitengewone optische eigenschappen in de vertrouwde kwaliteit van ZEISS

Het is niet voldoende om 's nachts iets te zien. U moet ook kunnen vaststellen wat u precies ziet. Het verschil tussen een keiler en de leidende zeug is immers vaak alleen aan de details te zien. Daarom levert het HD LCOS-display met hoge resolutie beelden die zo gedetailleerd zijn dat u uw doelwit met zekerheid kunt bepalen, zelfs als het helemaal donker is.

Perfecte ergonomie

Bij het aanbersen van wild moet een jager heel sterk op de omgeving letten, vooral 's nachts. ZEISS heeft het ErgoControl-bedieningsconcept ontwikkeld, zodat u niet wordt afgeleid doordat u moet nadenken over de bediening van de camera. Dankzij de slimme indeling van de knoppen is elke functie intuïtief te bedienen. De perfect gevormde onderdelen van de bediening zijn gemakkelijk te vinden in het donker.

Live streaming met de Hunting-app

De natuur gedraagt zich in het donker heel anders dan overdag. Dat betekent dat u fascinerende momenten kunt meemaken, zo uniek dat u ze wilt bewaren en met anderen wilt delen. Met behulp van de ZEISS Hunting-app kunnen jagers gegevens direct van de warmtebeeldcamera naar de smartphone sturen met WiFi en hun nachtelijke jachtavontuur zelfs live streamen.

ZEISS DTI 3
Andere warmtebeeldcamera's

Perfecte vorm

De innovatieve vorm van de optiek zorgt dat de camera gemakkelijk met één hand bediend kan worden. Dat geldt voor zowel linkshandigen als rechtshandigen. Bovendien maakt het ontwerp moeiteloze langdurige observatie mogelijk. De vorm van andere warmtebeeldcamera's dwingt de jager vaak zijn grip te veranderen om de knoppen te kunnen indrukken met de vingertoppen.

Zoom met hoge precisie

Vaak zijn het de details die het verschil maken: de verfijnde, geleidelijke zoominstelling in stapjes van 0,5x biedt de perfecte combinatie van vergroting en detailherkenning. Dat betekent dat jagers snel zelfs de kleinste details herkennen in de dieren die zij observeren en dat is de sleutel tot betrouwbare herkenning in het donker.

Draagriem

De riem van de DTI 3 is gekoppeld aan twee verbindingspunten, vergelijkbaar met een verrekijker. Hierdoor kan het apparaat snel en stil naar beneden worden getrokken als u naar uw wapen grijpt. U kunt het apparaat ook zonder te kijken terug in uw hand nemen, want het is veilig rond uw nek gestitueerd zonder dat het onbeheersbaar bungelt.

ZEISS DTI 3/25

De spannendste jachtmomenten vinden vaak na zonsondergang plaats, wanneer het nachtelijke schaduwspel het wild camoufleert. Het is tijd om die momenten zichtbaar te maken.

Met de ZEISS DTI 3/25 brengt ZEISS een warmtebeeldcamera op de markt speciaal voor de nachtjacht. De uitstekende optiek zorgt voor gedetailleerde beelden, zelfs als het helemaal donker is, zodat jagers nauwkeurig hun doelwit kunnen bepalen voor maximaal succes. De ZEISS DTI 3/25 levert unieke jachtervaringen en onvergetelijke momenten, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. Door het ergonomische ontwerp en de slimme plaatsing van de bedieningsknoppen is de camera uitzonderlijk gemakkelijk in het gebruik en de bediening uiterst intuïtief. Het HD LCOS-display met hoge resolutie, in combinatie met 0,5x zoomverschillen, biedt gedetailleerde beelden voor een nauwkeurige identificatie. Zo gaat er met dit apparaat een geheel nieuwe wereld van het jagen voor u open!

Perfecte ergonomie

Dankzij het bedieningsconcept ErgoControl en de slimme plaatsing van de knopjes, kan elke functie intuïtief worden bediend en zijn de perfect gevormde bedieningselementen gemakkelijk te vinden, zelfs wanneer u handschoenen draagt.

ZEISS hoogwaardige optica

De HD-LCOS-display met hoge resolutie maakt uitstekende detailherkenning en een comfortabele kijkervaring mogelijk.

Livestreaming met de ZEISS Hunting-app

Met behulp van de ZEISS Hunting-app kunnen jagers video's en foto's rechtstreeks van de warmtebeeldcamera naar de smartphone sturen met wifi en hun nachtelijke jachtavontuur zelfs live streamen.

Precisiezoom

De verfijnde, geleidelijke zoominstelling in stapjes van 0,5 biedt de perfecte combinatie van vergroting en detailherkenning voor betrouwbaar spotten.

Kleurmodi

De ZEISS DTI 3 biedt 4 verschillende kleurmodi, zodat u de instelling kunt kiezen die het beste aansluit op uw behoeften. 'Black hot' (zwart heet) en 'white hot' (wit heet) leveren afbeeldingen met een hoog contrastniveau. Deze instellingen zijn handig voor detectie, herkenning en identificatie. 'Red hot' (rood heet) maakt een snelle detectie van warmteafgifte mogelijk tijdens observaties in gebieden met uitgestrekte vegetatie. De kleurmodus 'rainbow' (regenboog) is ideaal voor het registreren van de kleinste temperatuurafwijkingen.

Hoge beeldsnelheid

De display van de ZEISS DTI 3 heeft een beeldsnelheid van 50 Hz. Dit verwijst naar het aantal keer per seconde dat uw monitor het scherm kan vernieuwen. Een hogere beeldsnelheid van de display zorgt voor een verminderde knippering van de afbeelding en verlicht daarbij oogstress wanneer u meerdere uren achter elkaar op sluipjacht bent. 

Beeld-in-beeld (PiP)

De beeld-in-beeld-functie van de ZEISS DTI 3 maakt het mogelijk om de gezoomde afbeelding bovenop de visuele afbeelding te leggen. Deze functie helpt het dier dat u observeert in zoommodus in het oog te houden, zelfs wanneer het plotselinge bewegingen maakt. 

Hot Tracking

In de modus 'Hot Tracking' (warmtedetectie) wordt de warmste bron in de afbeelding in een rood, vierkant kader geplaatst. Warmtebronnen vinden in dichte, overbegroeide gebieden en deze volgen wordt daarmee gemakkelijker.

Verbeterde camouflage en batterijbesparende functie

Dankzij de LED Off-functie van de DTI 3 valt hij in het donker minder op. Daarnaast bespaart de automatische uitschakelfunctie batterijvermogen – de warmtebeeldcamera schakelt na 60 minuten inactiviteit automatisch uit.

Prestatie

Brandpuntsafstand

25 mm

Apertuur

f/1.0

Geziechtsveld op 100 m (yds)

26 m (78 ft)

Objectieve kijkhoek

15° x 11°

Afstand

880 m (960 yd)

Sensorresolutie

384 x 288

Pixelafstand sensor

17 μm

Resolutie display

1280 x 960

Beeldsnelheid display

50 Hz

Type display

LCOS

Optische vergroting

1,8

Maximale digitale vergroting

4x

Vergrotingsstappen

1.0x – 4.0x

Verticaal aanpassingsbereik op 100 m

-

Zijdelinks aanpassingsbereik op 100 m

-

Aanpassing per click op 100 m

-

Kenmerken

Type batterij

Li-Ion

Batterijduur

10 h

Interne opslag

15 GB

WLAN

2.4 Ghz

Bluetooth

+

Livestreamfunctie (Video & Foto)

+

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 10°C | + 40°C (+ 14 °F | + 104°F)

Lengte x Breedte x Hoogte

187 x 60 x 65 mm (7.4 x 2.4 x 2.6")

Gewicht

410 g (0.90 lbs)

ZEISS Thermal Imaging Optics

Brochure

ZEISS Hunting Catalogue

Brochure

ZEISS Hunting App

De app voor de jager van vandaag.

Meer dan 100.000 jagers over de hele wereld maken al gebruik van de voordelen van de veelzijdige functies van de ZEISS Hunting App. Omdat u de app altijd bij de hand hebt, kunt u jachtgebeurtenissen en -ervaringen vastleggen wanneer ze zich voordoen. Meer informatie

Ook beschikbaar via de browser:
hunting.zeiss.com

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: