Rimpels voorkomen

Vergeet uw zonnebril niet!

Wat is de speciale eigenschap van een verweerde zeezeiler? Dat zijn de diepe rimpels rond de ogen. De zeeman met verweerd gezicht draagt geen zonnebril als hij urenlang onder de felle zon op het scheepsdek staat. Als u liever niet zulke kraaienpoten rond uw ogen hebt, dan is het een goed idee uw ogen te beschermen tegen te veel blootstelling aan de zon.

Er is soms niets zo heerlijk en ontspannend als in de zon liggen. Het is een oppepper voor lichaam en geest. Het geeft rust en verleent bovendien een gezonde glans aan de huid.

Maar voordat u in de zon gaat zitten, kunt u het maar het beste wel een zonnebril opzetten om uw ogen te beschermen. Als u uw ogen niet beschermt in de zon, dan loopt u vanwege de felle UV-stralen niet alleen het risico dat u verbrandt, maar ook dat u rimpels krijgt en letsel aan uw netvlies oploopt. Veel mensen vergeten zonnebrandcrème aan te brengen rond de ogen.

Te veel zon droogt de tere huid rond de ogen uit, waardoor de huid kwetsbaarder wordt. Eerst verschijnen er kraaienpootjes. Maar in de loop van de tijd worden het diepe rimpels. Bij blootstelling aan fel licht is het een natuurlijke reflex van de ogen om samen te knijpen, wat bijdraagt aan de vorming van rimpels. Een goede zonnebril biedt snel en makkelijk bescherming.

Doe uw voordeel met deze ideale bescherming en kies uit het brede aanbod dat uw optometrist heeft aan modieuze brillen met brillenglazen die tegen UV-stralen beschermen. Uw ogen en uw huid zullen u dankbaar zijn.

Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt

Gerelateerde Artikelen

Hoe zonnebrillen gemaakt worden Welke stappen zijn er nodig om een zonnebril te maken? Kom erachter wat voor materialen er worden gebruikt om zonnebrillen te maken en hoe designers hun ideeën tot leven roepen.

Lifestyle + Mode 15-jul-2019

Tags: Zonnebrillen

De geschiedenis van modieuze zonnebrillen Elk decennium heeft zijn eigen kenmerkende stijl. Zonnebrillen, mode en hun gedeelde geschiedenis

Lifestyle + Mode 15-jul-2019

Tags: Zonnebrillen

Snel donker. Snel licht.: Meekleurende brillenglazen In de zon of binnenshuis: 24 uur uitstekend zicht met PhotoFusion meekleurende brillenglazen aangeboden door ZEISS

Lifestyle + Mode 24-nov-2017

Tags: Zonnebrillen

Laat u niet verblinden Zonnebrillen zijn modeaccessoires. Nog belangrijker is dat ze de ogen beschermen tegen UV-straling.

Lifestyle + Mode 16-okt-2017

Tags: Zonnebrillen

Gerelateerde producten