VISUCONSULT 100
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

ZEISS VISUCONSULT 100 Uw digitale assistent voor individueel advies.

Een app om uw adviesproces te veranderen in een onvergetelijke ervaring.

  • Visuele behoeftenanalyse
  • ZEISS brillenglasdemonstratie
  • Eenvoudig bestellen met VISUSTORE

Geef uw klanten een kijkoplossing op maat.

Met ZEISS VISUCONSULT 100 kan dit met drie  eenvoudige stappen.

  • Eerst worden de nog onbekende behoeften van de klant achterhaald met behulp van ZEISS Mijn Kijkprofiel. Dit geeft u een gedetailleerde analyse van de levensstijl, gewoonten en het kijkgedrag van uw klant zodat u de meest geschikte brillenglasoplossing kunt selecteren.
  • Vervolgens maakt u het onzichtbare zichtbaar door uw klanten hun persoonlijke brillenglasoplossing te laten ervaren.
  • Tot slot sluit u het proces af door met één druk op een knop de unieke, op maat gemaakte ZEISS brillenglasoplossing te bestellen.
  •   
    Download vandaag nog de gratis ZEISS VISUCONSULT 100 app op iOS-tablets via de App Store om toegang te krijgen tot uw digitale assistent voor individueel advies.

Analyse van visuele behoeften en aanbeveling van brillenglazen

U kunt alleen het meest geschikte brillenglastype voor uw klanten selecteren wanneer u precies weet wat hun  zichtbehoeften zijn. Importeer het kijkprofiel van uw klant vanuit Mijn Kijkprofiel door de QR-code te scannen. Daarnaast is het met ZEISS VISUCONSULT 100 eveneens mogelijk om een diepgaande analyse van de visuele behoeften van uw klanten te maken. In beide gevallen worden ten minste twee gepersonaliseerde ZEISS brillenglasoplossingen aanbevolen op basis van de individuele kijkbehoeften uit de zichtanalyse.

ZEISS brillenglasdemonstratie op de iPad in AR (Augmented Reality).

ZEISS brillenglasdemonstratie op de iPad in AR (Augmented Reality).

Specifieke functies en het echte voordeel van brillenglazen zijn vaak onbekend bij klanten. De demonstratiefunctie van brillenglazen in ZEISS VISUCONSULT 100 maakt de brillenglaskeuze tastbaarder. Het is een interactieve tool welke u ondersteunt in het geven van uw advies met een eenvoudig te begrijpen visualisatie van producten, functies en voordelen.

Het uitleggen van de functie van brillenglazen en het bieden van een upgrade is nog nooit zo eenvoudig geweest.

  

ZEISS brillenglasdemonstratie op de iPad in AR.

Oogstress door te veel schermtijd

Demonstratie van de draagpositie

Met deze module kunt u de individuele parameters van gezichten en monturen laten zien met behulp van een interactief, bewegend hoofd. U kunt de voordelen voor de klant gemakkelijk uitleggen.

Oogstress door te veel schermtijd

Diktedemonstratie

De diktedemonstratie is een eenvoudige manier om te laten zien welke invloed het gebruik van verschillende materialen en hoge brekingsindexen heeft op de dikte van het glas. Door te wisselen tussen verschillende materialen, indixen en dioptrieën kunt u de dikte- en gewichtsvermindering van de glazen zichtbaar maken voor uw klant.

Het adviesgesprek afronden met refractiegegevens, een klantrapport en eenvoudig bestellen via VISUSTORE

ZEISS VISUSTORE
ZEISS VISUSTORE

1. Vastleggen van de definitieve brilsterkte en centreringsgegevens

Voer het definitieve voorschrift van uw klant in en de centreringsgegevens van het montuur. Zo kunt u deze gegevens in de samenvatting terugzien en opsturen naar VISUSTORE.

ZEISS VISUSTORE
ZEISS VISUSTORE

2. Samenvattingspagina

Een eenvoudig overzicht van alle klant specifieke meetgegevens en voorschriften op een plek verzameld, welke u kunt afdrukken of e-mailen. De producten die tijdens de brillenglasdemonstratie zijn gekozen worden ook in het overzicht weergegeven.

ZEISS VISUSTORE
ZEISS VISUSTORE

3. Eenvoudig online bestellen met VISUSTORE

Verstuur al uw klantgegevens met één druk op de knop naar VISUSTORE, waar u de bestelling kunt plaatsen. U kunt de dikte en exacte specificaties van de brillenglazen van uw klanten berekenen, inzien en optimaliseren.

Neem contact op

Wordt een ZEISS partner

Bundel uw krachten met ons en profiteer van een sterk partnerschap

Formulier is aan het laden...

De in het contactformulier ingevulde gegevens zullen door Carl Zeiss Vision worden gebruikt om uw aanvraag per e-mail of telefoon te beantwoorden. Klik hier om onze verklaring over gegevensbescherming te lezen.

Plan een afspraak

Onze Sales & Product Advisors bezoeken u in uw winkel

Formulier is aan het laden...

De in het contactformulier ingevulde gegevens zullen door Carl Zeiss Vision worden gebruikt om uw aanvraag per e-mail of telefoon te beantwoorden. Klik hier om onze verklaring over gegevensbescherming te lezen.