* Op de afbeelding is een toepassingsvoorbeeld te zien dat in combinatie met vuurwapens onder de wapen- en jachtwetgeving en de desbetreffende uitzonderingen valt. Het gebruik in combinatie met vuurwapens is uitsluitend toegestaan als u in bezit bent van een geldige wapen- en jachtvergunning. Het afgebeelde vuurwapen maakt geen deel uit van ons aanbod. Voor de aanschaf van een dergelijk wapen is een vergunning nodig.

ZEISS DTC 4/50

Maximale nauwkeurigheid.

Wie verantwoord wil jagen, doet zijn uiterste best om zich aan de jachtregels te houden. Het verwonden van een dier is niet acceptabel. Om dat te voorkomen moet een jager erop kunnen vertrouwen dat het schot het dier op de juiste plek raakt. De ZEISS DTC 4/50 Warmtebeeld Clip-on garandeert maximale nauwkeurigheid. De grote 640x512 sensor overtuigt door een gevoelige NETD-waarde. Hierdoor ontstaat een scherp en helder beeld, waardoor details beter kunnen worden herkend en men zowel in het bos als in het open veld veilig kan jagen.

Dankzij de digitale nulpunt-assistent kan het nulpunt van de DTC 4/50 met behulp van de ZEISS Hunting app snel en eenvoudig worden ingesteld. Als de warmtebeeld clip-on en richtkijker goed op elkaar zijn afgestemd, kunnen de instellingen als profiel in de app worden bewaard. U kunt tot wel vier schietprofielen opslaan, zodat u gemakkelijk van de ene richtkijker naar een andere kunt wisselen.

ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35
ZEISS DTI 3/35

Maximale nauwkeurigheid

De ZEISS DTC 4/50 Warmtebeeld Clip-ons bevatten hoge kwaliteit germaniumlenzen die zijn geoptimaliseerd voor warmtestraling, de nieuwste generatie 12-micron sensors, een groot HD AMOLED display en geavanceerde beeldverwerking om een perfecte zichtbaarheid van details en maximale precisie te garanderen.

Eenvoudig in gebruik

De intuïtieve bediening en de eenvoudige interactie met de clip-on zijn van groot belang voor een succesvolle jacht onder omstandigheden met weinig licht. Dankzij de centrale positie van de scherpstelknop aan de bovenkant van de clip-on is deze gemakkelijker te bereiken en het scherpstellen eenvoudiger.

Digitale nulpunt-assistent

Om ervoor te zorgen dat de richtkijker, de warmtebeeld clip-on en het geweer perfect op elkaar zijn afgestemd, is het belangrijk dat deze zorgvuldig en nauwkeurig op hetzelfde nulpunt zijn ingesteld. De ZEISS DTC is voorzien van een digitale nulpunt-assistent. Deze kan eenvoudig via de ZEISS Hunting app worden bediend, waardoor het afstemmen van het nulpunt sneller, eenvoudiger en preciezer wordt.

Een clip-on kan op meerdere richtkijkers worden gebruikt

Dankzij de kwalitatief hoogwaardige DTC-adapter biedt de combinatie van clip-on en richtkijker een uitzonderlijk hoge herhalingsnauwkeurigheid, zelfs als men de clip-on van de richtkijker verwijdert - bijvoorbeeld voor transport - en er later weer opzet. Bovendien biedt de ZEISS DTC 4/50 dankzij de twee beschikbare DTC-zoominstellingen altijd een maximaal gezichtsveld, onafhankelijk van de vergrotingsfactor van de richtkijker.

Tweedelige ZEISS adapter

Voor de bevestiging van de ZEISS DTC aan uw richtkijker is een adapter nodig. De tweedelige ZEISS adapter is voorzien van de nieuwste technologie voor een eenvoudige en snelle bevestiging van de warmtebeeld clip-on. In combinatie met de nulpuntprofielen van de DTC kan de ZEISS adapter op maximaal 4 verschillende richtkijkers worden gebruikt. De bajonetsluiting maakt een snelle verwisseling mogelijk, zonder schotafwijking.

Prestatie

Brandpuntsafstand

50 mm

Apertuur

f/1.1

Geziechtsveld op 100 m (yds)

15.4 m (46 ft)

Objectieve kijkhoek

8.8° x 7.0°

Afstand

2.635 m (2.883 yd)

Sensorresolutie

640 x 512

Pixelafstand sensor

12 μm

NETD-waarde

≤ 25 mK

Resolutie display

1024 x 768

Beeldsnelheid display

50 Hz

Type display

AMOLED

Optische vergroting

0,65 | 1,0

Maximale digitale vergroting

-

Vergrotingsstappen

-

Verticaal aanpassingsbereik op 100 m

55 cm

Zijdelinks aanpassingsbereik op 100 m

88 cm

Aanpassing per click op 100 m

1.60 cm

Kenmerken

Type batterij

Li-Ion

Batterijduur

5 h

Interne opslag

32 GB

WLAN

+

Bluetooth

-

Livestreamfunctie (Video & Foto)

+

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 10°C | + 50°C (+ 14 °F | + 122°F)

Lengte x Breedte x Hoogte

182 x 61 x 65 mm (7.2 x 2.4 x 2.6")

Gewicht

680 g (24.0 oz)

Warmtebeelden accessories

Verbeter uw ervaring. Met perfecte accessoires.

Maximale prestaties voor maximaal jachtsucces.

ZEISS Thermal Imaging Clip-Ons

Brochure

ZEISS Hunting Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS DTC 4

ZEISS Hunting App

De app voor de jager van vandaag.

Meer dan 100.000 jagers over de hele wereld maken al gebruik van de voordelen van de veelzijdige functies van de ZEISS Hunting App. Omdat u de app altijd bij de hand hebt, kunt u jachtgebeurtenissen en -ervaringen vastleggen wanneer ze zich voordoen. Meer informatie

Ook beschikbaar via de browser:
hunting.zeiss.com

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: