Modieuze, ranke hoge-indexglazen

Beter zien en er goed uitzien dankzij extra dunne innovatieve superlichtgewichtbrillenglazen.

Mensen die een bril op hoge sterkte nodig hebben, kennen het probleem: hoe hoger de sterkte, des te dikker en zwaarder de benodigde brillenglazen. Dit kan cosmetische problemen opleveren voor bijziende en verziende patiënten. De oplossing: Kunststof hoge-indexbrillenglazen van ZEISS. Ze zijn zo rank dat maar een ding opvalt: hun superieure kwaliteit.

Speciale kunststofmaterialen en een geoptimaliseerd ontwerp brillenglas maken de hoge-indexglazen van ZEISS comfortabel en ook modieus rank. Vergeleken met traditionele brillenglazen zijn hoge-indexglazen tot maar liefst 40 procent dunner - een welkom esthetisch voordeel. Immers, brillenglazen voor bijziendheid en verziendheid vervormen het uiterlijk van de ogen.

Dikke brillenglazen die aan de buitenkant van het glas hol zijn, kunnen de ogen van verziende mensen met positieve brillenglazen er veel groter doen uitzien. Hierdoor lijkt het alsof de ogen bol staan.

Daarentegen doen de brillenglazen voor bijziende mensen de ogen er kleiner uitzien en zien de contouren van hun gezicht er achter de brillenglazen smaller uit. Beide effecten zijn onwenselijk vanuit cosmetisch oogpunt.

Hoge-indexglazen kunnen het probleem oplossen: het kunststofmateriaal waarvan het brillenglas wordt gemaakt en het geoptimaliseerde glasontwerp garanderen een natuurlijk uiterlijk en uitstekend comfort, ongeacht de sterkte van de brillenglazen. De beste keuze voor patiënten met een hogere voorgeschreven sterkte: de uitzonderlijk dunne Clarlet brillenglazen van ZEISS – ook verkrijgbaar in een asferisch plat ontwerp.

De voordelen van asferische brillenglazen: ze zijn dunner dan traditionele brillenglazen en minder hol, maar bieden hetzelfde correctieniveau en voortreffelijke resultaten voor het gezichtsvermogen.

Een vernuftige oplossing voor multifocale brillenglazen

 Een vernuftige oplossing voor multifocale brillenglazen
Een vernuftige oplossing voor multifocale brillenglazen

Mensen die multifocale brillenglazen dragen met een onzichtbare overgang van de leeszone naar de verzichtzone in het glas hebben optimaal zicht dankzij de hoge-indexglazen van ZEISS. Afgezien van de sterkte van uw brillenglazen: hoge-indexglazen bieden u optimaal zicht en uiterlijk en tegelijkertijd een modieuze en eigentijdse look.

Maar dat is nog niet alles: Hoge-indexglazen zijn ook meekleurend verkrijgbaar. Hoge-indexglazen van ZEISS met PhotoFusion X® passen zich automatisch aan veranderende lichtgesteldheden aan door van kleur veranderende glazen. De ideale oplossing voor actieve mensen die de hele dag op hun bril vertrouwen.

Dunne en lichte brillenglazen

1.5

0%

1.5

0%

1.6

20%

1.6

20%

1.7

35%

1.67

40%

1.9

40%

1.74

50%
Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt

Gerelateerde Artikelen

Snel donker. Snel helder: moderne zelfkleurende brillenglazen Of u nu in de zon of binnen zit: u geniet van 24 uur uitstekend zicht met ZEISS PhotoFusion X zelfkleurende brillenglazen

Lifestyle + Mode 16 sep. 2022

Tags: Zonnebrillen

Zelfkleurende brillenglazen bieden meer comfortabel zicht, flexibiliteit en bescherming. 10 tips van BETER ZIEN: voor wie zijn zelfkleurende brillenglazen op sterkte van ZEISS het meest geschikt en wanneer moeten ze worden gedragen?

Lifestyle + Mode 16 sep. 2022

Tags: Zonnebrillen

Hoe zonnebrillen gemaakt worden Welke stappen zijn er nodig om een zonnebril te maken? Kom erachter wat voor materialen er worden gebruikt om zonnebrillen te maken en hoe designers hun ideeën tot leven roepen.

Lifestyle + Mode 15 jul. 2019

Tags: Zonnebrillen

De geschiedenis van modieuze zonnebrillen Elk decennium heeft zijn eigen kenmerkende stijl. Zonnebrillen, mode en hun gedeelde geschiedenis

Lifestyle + Mode 15 jul. 2019

Tags: Zonnebrillen

Gerelateerde producten