Lifestyle + Mode

Modieuze, ranke hoge-indexglazen

Beter zien en er goed uitzien dankzij extra dunne innovatieve superlichtgewichtbrillenglazen.

16 oktober 2021
  • Loremipsum

Mensen die een bril op hoge sterkte nodig hebben, kennen het probleem: hoe hoger de sterkte, des te dikker en zwaarder de benodigde brillenglazen. Dit kan cosmetische problemen opleveren voor bijziende en verziende patiënten. De oplossing: Kunststof hoge-indexbrillenglazen van ZEISS. Ze zijn zo rank dat maar een ding opvalt: hun superieure kwaliteit.

Speciale kunststofmaterialen en een geoptimaliseerd ontwerp brillenglas maken de hoge-indexglazen van ZEISS comfortabel en ook modieus rank. Vergeleken met traditionele brillenglazen zijn hoge-indexglazen tot maar liefst 40 procent dunner - een welkom esthetisch voordeel. Immers, brillenglazen voor bijziendheid en verziendheid vervormen het uiterlijk van de ogen.

Dikke brillenglazen die aan de buitenkant van het glas hol zijn, kunnen de ogen van verziende mensen met positieve brillenglazen er veel groter doen uitzien. Hierdoor lijkt het alsof de ogen bol staan.

Daarentegen doen de brillenglazen voor bijziende mensen de ogen er kleiner uitzien en zien de contouren van hun gezicht er achter de brillenglazen smaller uit. Beide effecten zijn onwenselijk vanuit cosmetisch oogpunt.

Hoge-indexglazen kunnen het probleem oplossen: het kunststofmateriaal waarvan het brillenglas wordt gemaakt en het geoptimaliseerde glasontwerp garanderen een natuurlijk uiterlijk en uitstekend comfort, ongeacht de sterkte van de brillenglazen. De beste keuze voor patiënten met een hogere voorgeschreven sterkte: de uitzonderlijk dunne Clarlet brillenglazen van ZEISS – ook verkrijgbaar in een asferisch plat ontwerp.

De voordelen van asferische brillenglazen: ze zijn dunner dan traditionele brillenglazen en minder hol, maar bieden hetzelfde correctieniveau en voortreffelijke resultaten voor het gezichtsvermogen.

Een vernuftige oplossing voor multifocale brillenglazen

Optimaal zicht dankzij de hoge-indexglazen van ZEISS.

Een vernuftige oplossing voor multifocale brillenglazen

Mensen die multifocale brillenglazen dragen met een onzichtbare overgang van de leeszone naar de verzichtzone in het glas hebben optimaal zicht dankzij de hoge-indexglazen van ZEISS. Afgezien van de sterkte van uw brillenglazen: hoge-indexglazen bieden u optimaal zicht en uiterlijk en tegelijkertijd een modieuze en eigentijdse look.

Maar dat is nog niet alles: Hoge-indexglazen zijn ook meekleurend verkrijgbaar. Hoge-indexglazen van ZEISS met PhotoFusion X® passen zich automatisch aan veranderende lichtgesteldheden aan door van kleur veranderende glazen. De ideale oplossing voor actieve mensen die de hele dag op hun bril vertrouwen.

Dunne en lichte brillenglazen

1.5

0%

1.5

0%

1.6

20%

1.6

20%

1.7

35%

1.67

40%

1.9

40%

1.74

50%

Deel dit artikel