Gezondheid + Bescherming

Kristalheldere voordelen voor brildragers

ZEISS reinigingsdoekjes voor brillenglazen op sterkte en andere optische oppervlakken

3 oktober 2020
  • Kristalheldere voordelen voor brildragers

Hoewel de mouw van een T-shirt, een das of een zakdoek altijd binnen handbereik is, zijn deze helaas niet bepaald geschikt voor het reinigen van moderen brillenglazen op sterkte. Als brillenglazen met deze ruwe materialen worden gepoetst, kunnen lichte beschadigingen ontstaan, vooral bij kunststof brillenglazen met coatings. Vuil en krassen die door onjuiste reiniging zijn ontstaan, vertroebelen de helderheid van brillenglazen. Hierdoor wordt de drager in zijn zicht beperkt. ZEISS biedt nu professionele reinigingsoplossingen die optimaal afgestemd zijn op de behoeften van brillenglazen van hoge kwaliteit.

De vochtige brilreinigingsdoekjes van ZEISS met hun unieke combinatie van actieve stoffen zorgen voor een behoedzame en grondige reiniging. Onafhankelijke tests* tonen aan: de doekjes met microstructuur bieden de meest effectieve reiniging – behoedzaam en zonder krassen te veroorzaken, in vergelijking met tien andere producten. Deze doekjes hebben een bijzonder fijne structuur die moderne brillenglazen of de coatings ervan niet beschadigt. Zij zijn bevochtigd met een speciale combinatie van twee actieve stoffen, vrij van agressieve reinigingssubstanties en kunstmatige geurstoffen. Per stuk verpakt zijn de doekjes gemakkelijk bij de hand in iedere situatie en zij bieden blijvende resultaten: ze zorgen voor beter zien en een langere levensduur van uw brillenglazen.

Ieder pakje met ZEISS brilreinigingsdoekjes bevat een gebruiksaanwijzing voor optimale verzorging van brillenglazen alsmede aanvullende informatie over beter zien. De nieuwe reinigingsdoekjes van ZEISS zijn ook geschikt voor andere optische oppervlakken en lcd-displays, digitale camera's, laptops, smartphones en mobiele telefoons.


Deel dit artikel