Een afbeelding van een vrouw die haar telefoon dicht bij haar gezicht houdt en een man met een koptelefoon in de verte met zijn wijsvinger omhoog.

Ben jij jonger dan 50? Heb je moeite om dichtbij en veraf scherp te stellen?

Wij kunnen je zeker helpen.

Niemand ziet zoals jij.

Je ogen en opties - uitgelegd.

Progressieve glazen zijn geweldig voor ouder wordende ogen die hulp nodig hebben bij het schakelen tussen verschillende afstanden. Maar dit betekent dat je eraan moet wennen om door verschillende delen van je bril te kijken. Als je al multifocale brillenglazen draagt of ouder bent dan 40, kan dit type een goede keuze zijn.

Als je niet gewend bent aan multifocale brillenglazen, maar wel problemen hebt met zicht van dichtbij, kan een digital brillenglas een goede oplossing zijn. Deze worden ook wel anti-vermoeidheidsbrillenglazen genoemd en zijn bedoeld voor ogen die moe worden wanneer ze de hele dag van focus veranderen. Ze hebben een speciale nabijzone om je ogen te helpen ontspannen - en maken het gemakkelijker om op latere leeftijd over te stappen op multifocale brillenglazen.

Wij geven je graag alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen bij de aankoop van je volgende paar. Raadpleeg een opticien om het beste ZEISS brillenglas voor jou te vinden.

Wat maakt ZEISS brillenglazen uniek?

Optiek, bescherming, esthetiek en meer.