ZEISS voor oogzorgprofessionals

Een partner voor nu en in de toekomst.

Als 's werelds grootste fabrikant van precisie-optica, combineren we technische ervaring en innovatieve ideeën om tot uitzonderlijke visuele ervaringen te komen, die ontwikkeld zijn voor uw succes.

ZEISS Academy Vision Care

On- en Offline training en educatie voor oogzorgprofessionals

Constante training en educatie is een belangrijke voorwaarde voor zakelijk succes. Ook al bent u al een expert in uw vakgebied, iedereen heeft bijscholing nodig om hun kennis op te frissen, nieuwe technologieën, producten of industrienormen te leren kennen, en om verkoop- en adviesvaardigheden te ontwikkelen en bij te houden.

Bent u op zoek naar algemene informatie met betrekking tot optiek of de optische wetenschap? Wilt u meer te weten komen over ZEISS producten en instrumenten? Wilt u instructies ontvangen over hoe u diagnostische instrumenten van ZEISS moet gebruiken? Wilt u verkooptraining krijgen? De ZEISS Academy Vision Care biedt u een aantrekkelijk trainingsaanbod aan- met on- en offline trainingen.

Meer dan 160 jaar aan optische expertise

ZEISS is meer dan 160 jaar geleden gestart en is inmiddels een van 's werelds meest toonaangevende optische bedrijven. En nu kunt u uw succes uitbreiden op basis van onze expertise voor uitzonderlijke kwaliteit:

  • De eerste landing op de maan is met ZEISS cameralenzen gefilmd en veel prijswinnende Hollywood-films zijn gemaakt met ZEISS lenzen.
  • 35 winnaars van de Nobelprijs maakten gebruik van ZEISS microscopen in hun onderzoek.
  • ZEISS productietechnologie voor halfgeleiders vormt de basis voor ons digitale tijdperk.
  • ZEISS medische systemen worden gebruikt bij meer dan tweederde van alle cataractoperaties.

Onze partners profiteren van onze uitgebreide expertise, die zo oud is als de optische industrie zelf.

ZEISS is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van brillenglazen- en staat garant voor het meest optimale visuele comfort. ZEISS ontwikkelt en produceert brillenglazen, instrumenten en meetsystemen, maar biedt ook verschillende diensten aan die normbepalend zijn in de optiekwereld.

Neem contact met ons op voor meer informatie

ZEISS Customer Care Center