ZEISS Conquest HD 10x32

De perfecte allrounder.

De prettig uitgebalanceerde Conquest® HD verrekijker biedt uitstekende prestaties voor veeleisende natuurliefhebbers. Een verrekijker die qua vormgeving, ergonomie en optiek niets te wensen overlaat tegen een ongelooflijk aantrekkelijke prijs.

Compacte afmetingen, laag gewicht, vergrotingsfactor 10x: de Conquest HD 10x32 combineert alle eigenschappen die nodig zijn voor weidse beelden en lange afstanden. Hij levert een gedetailleerd beeld – zelfs op langere afstanden – tijdens bergwandelingen of het observeren van vogels. Bovendien scoort hij hoog op de korte afstand met scherpe beelden en heldere kleuren – zelfs tot een minimumbereik van 1,5 meter. Daarvan profiteert u vooral als u vlinders of andere insecten wilt bekijken. De ergonomische vormgeving van de 10x32 laat niets te wensen over. De behuizing ligt comfortabel in de hand, het scherpstelwiel kan snel en eenvoudig worden bediend.

ZEISS Conquest HD 10x32
ZEISS Conquest HD 10x32
ZEISS Conquest HD 10x32

90% Lichttransmissie

High-Definition glas produceert 90% lichttransmissie naar het oog, geweldige prestatie bij weinig licht en uitstekende beeldscherpte voor het volledige focusbereik.

Geoptimaliseerde bediening

Comfortabele observatie is niet alleen afhankelijk van lenzen. Het scherpstelsysteem met het grote scherpstelwiel zorgt voor gemakkelijke bediening, optimale grip en precieze scherpstelling, zelfs met handschoenen aan. De oogschelpen maken de ergonomische perfectie compleet. Deze zijn zorgvuldig gepositioneerd om bij te dragen aan het observatiecomfort.

section-finest-illuminated-dot

Compacte, robuuste constructie

Het compacte formaat, het lage gewicht en de robuuste constructie van de behuizing zorgen ervoor dat hij onder alle omstandigheden gebruiksklaar is. Comfortabele observatie is niet alleen afhankelijk van lenzen. Ergonomie speelt ook een belangrijke rol - en dit is waar de CONQUEST HD met zijn compacte formaat, lichte gewicht en moderne ontwerp in uitblinkt.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating geeft u de garantie van briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

Prestatie

Vergroting

10 ×

Effectieve lensdiameter

32 mm

Lichttransmissie

90%

Uittrede pupil

3.2 mm

Schemergetal

17.9

Gezichtsveld op 1.000 m (yds)

118 m (354 ft)

Subjectieve kijkhoek

68° Ww

Min. scherpstelafstand

1.5 m (4.9 ft)

Dioptie bereik

− 4.0 | + 4.0 dpt

Oogafstand

16 mm

Pupilafstand

54 – 74 mm

Lenstype

HD

Prismasysteem

Schmidt-Pechan

Kenmerken

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

400 mbar

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 20°C | + 63°C (− 4°F | + 145°F)

Lengte

132 mm (5.2 ")

Breedte bij een pupilafstand van 65 mm

118 mm (4.6 ")

Gewicht

630 g (22.2 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door en voor vogelaars en natuurspotters, en zetten de behoeften van de gebruiker op de eerste plaats.

ZEISS Nature Observation Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Conquest HD

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: