ZEISS Conquest HD 10x42

De perfecte allrounder.

De prettig uitgebalanceerde Conquest® HD verrekijker biedt uitstekende prestaties voor veeleisende natuurliefhebbers. Een verrekijker die qua vormgeving, ergonomie en optiek niets te wensen overlaat tegen een ongelooflijk aantrekkelijke prijs.

Met 115m op 1000m afstand biedt de Conquest HD 10x42 het grootste gezichtsveld binnen zijn klasse. Maximaal overzicht op korte afstand en een optimale vergroting op lange afstand. Of u nou vogels in het struikgewas op een paar meter afstand wilt bekijken of zebra's in de verte op de Afrikaanse savanne, de 10x42 zorgt ervoor dat u voor elke situatie goed bent uitgerust. Dankzij de hogere vergrotingsfactor kunt u de natuur tot in detail observeren. Het bijzondere ontwerp in combinatie met een optimale ergonomie en slipvaste bediening plus het grote scherpstelwiel voor nauwkeurige scherpstelling, garanderen een hoge mate aan comfort tijdens het observeren.

ZEISS Conquest HD 10x42
ZEISS Conquest HD 10x42
ZEISS Conquest HD 10x42

90% Lichttransmissie

High-Definition glas produceert 90% lichttransmissie naar het oog, geweldige prestatie bij weinig licht en uitstekende beeldscherpte voor het volledige focusbereik.

Geoptimaliseerde bediening

Comfortabele observatie is niet alleen afhankelijk van lenzen. Het scherpstelsysteem met het grote scherpstelwiel zorgt voor gemakkelijke bediening, optimale grip en precieze scherpstelling, zelfs met handschoenen aan. De oogschelpen maken de ergonomische perfectie compleet. Deze zijn zorgvuldig gepositioneerd om bij te dragen aan het observatiecomfort.

section-finest-illuminated-dot

Compacte, robuuste constructie

Het compacte formaat, het lage gewicht en de robuuste constructie van de behuizing zorgen ervoor dat hij onder alle omstandigheden gebruiksklaar is. Comfortabele observatie is niet alleen afhankelijk van lenzen. Ergonomie speelt ook een belangrijke rol - en dit is waar de CONQUEST HD met zijn compacte formaat, lichte gewicht en moderne ontwerp in uitblinkt.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating geeft u de garantie van briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

Prestatie

Vergroting

10 ×

Effectieve lensdiameter

42 mm

Lichttransmissie

90%

Uittrede pupil

4.2 mm

Schemergetal

20.5

Gezichtsveld op 1.000 m (yds)

115 m (345 ft)

Subjectieve kijkhoek

66° Ww

Min. scherpstelafstand

2 m (6.6 ft)

Dioptie bereik

− 4.0 | + 4.0 dpt

Oogafstand

18 mm

Pupilafstand

54 – 74 mm

Lenstype

HD

Prismasysteem

Schmidt-Pechan

Kenmerken

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

400 mbar

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 20°C | + 63°C (− 4°F | + 145°F)

Lengte

150 mm (5.9 ")

Breedte bij een pupilafstand van 65 mm

120 mm (4.7 ")

Gewicht

795 g (28.0 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door en voor vogelaars en natuurspotters, en zetten de behoeften van de gebruiker op de eerste plaats.

ZEISS Nature Observation Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Conquest HD

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: