ZEISS Conquest HD 8x42

De perfecte allrounder.

De goed uitgebalanceerde Conquest® HD verrekijker biedt uitstekende prestaties voor veeleisende natuurobserveerders. Een verrekijker die qua vormgeving, ergonomie en optiek niets te wensen overlaat tegen een ongelooflijk aantrekkelijke prijs.

De Conquest HD 8x42 is ontwikkeld als robuuste verrekijker voor gebruik in de schemering. Dankzij de vergrotingsfactor 8 blijft het beeld stabiel. Het HD-lenssysteem garandeert de beste kleurweergave voor indrukwekkende observaties. Of u nou vogels wilt bekijken, walvissen op de oceaan wilt spotten of wild in het bos of op grillig terrein, deze verrekijker met 8-voudige vergroting is de perfecte oplossing. De speciale vormgeving zorgt er bovendien voor dat de 8x42 uitermate comfortabel in gebruik is. Het grote scherpstelwiel is altijd binnen handbereik, zodat u zelfs op korte afstand de kleinste details altijd scherp en kleurgetrouw kunt bekijken.

ZEISS Conquest HD 8x42
ZEISS Conquest HD 8x42
ZEISS Conquest HD 8x42

90% Lichttransmissie

Glas met een hogere definitie produceert 90% lichttransmissie naar het oog, geweldige prestatie bij weinig licht en uitstekende doelresolutie voor het volledige vergrotingsbereik.

Geoptimaliseerde bedieningselementen

Comfortabele observatie is niet alleen afhankelijk van objectieven. Het comfortabele scherpstelsysteem met het grote scherpstelwiel zorgt voor gemakkelijke bediening, optimale grip en precieze scherpstelling, zelfs met handschoenen aan. De oogschelpen maken de ergonomische perfectie compleet. Deze staan iets schuin en zijn zorgvuldig gepositioneerd om bij te dragen aan het observatiecomfort.

section-finest-illuminated-dot

Compacte, robuuste constructie

De compacte grootte, het lage gewicht en de robuuste constructie van de behuizing zorgen ervoor dat hij onder alle omstandigheden gebruiksklaar is. Comfortabele observatie is niet alleen afhankelijk van objectieven. Ergonomie speelt ook een belangrijke rol - en dit is waar de CONQUEST HD met zijn compacte grootte en lichtgewicht, moderne ontwerp bij komt kijken.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating is een garantie van de briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemering. Daar zit echter geen specifieke formule achter voor het opbouwen van de lagen. In plaats daarvan wordt er een technologie gebruikt die constant wordt aangepast voor nieuwe glasmaterialen en vereisten, die per objectief variëren.

Performance

Vergroting

8 ×

Effectieve lensdiameter

42 mm

Pupildiameter uitgang

5.3 mm

Schemergetal

18.3

Blikveld op 1.000 m

128 m (420 ft)

Subjectieve kijkhoek

59° Ww

Korte focusafstand

2 m (6.6 ft)

Aanpassing dioptrieën

− 4.0 | + 4.0 dpt

Pupilafstand uitgang

18 mm

Pupilafstand

54 – 74 mm

Lenstype

HD

Prismasysteem

Schmidt-Pechan

Features

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

400 mbar

Physical

Werkingstemperatuur

− 30°C | + 63°C (− 22°F | + 145°F)

Lengte

150 mm (5.9 ")

Breedte bij een afstand tussen de pupillen van 65 mm

120 mm (4.7 ")

Gewicht

795 g (28.0 oz)

Verrekijker accessoires

Verbeterde prestaties.

De praktische accessoires zijn ontwikkeld door en voor vogelaars en natuurspotters, en zetten de behoeften van de gebruiker op de eerste plaats.

ZEISS Nature Observation Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Conquest HD

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: