ZEISS Conquest HD 10x56

De perfecte allrounder.

De goed uitgebalanceerde Conquest® HD verrekijker biedt uitstekende prestaties voor veeleisende natuurobserveerders. Een verrekijker die qua vormgeving, ergonomie en optiek niets te wensen overlaat tegen een ongelooflijk aantrekkelijke prijs.

Als u ook bij natuurobservaties in de schemering geen belangrijke details wilt missen, dan is de Conquest HD 10x56 verrekijker voor u de juiste keuze. Dankzij de vergrotingsfactor 10 en een grote oogafstand kunnen grote afstanden gemakkelijk overbrugd worden en lijkt het natuurschouwspel zich direct voor uw ogen af te spelen. Met de 10x56 ziet u zelfs de meest kleine details ook op grote afstand.

ZEISS Conquest HD 10x56
ZEISS Conquest HD 10x56
ZEISS Conquest HD 10x56

90% Lichttransmissie

Glas met een hogere definitie produceert 90% lichttransmissie naar het oog, geweldige prestatie bij weinig licht en uitstekende doelresolutie voor het volledige vergrotingsbereik.

Geoptimaliseerde bedieningselementen

Comfortabele observatie is niet alleen afhankelijk van objectieven. Het comfortabele scherpstelsysteem met het grote scherpstelwiel zorgt voor gemakkelijke bediening, optimale grip en precieze scherpstelling, zelfs met handschoenen aan. De oogschelpen maken de ergonomische perfectie compleet. Deze staan iets schuin en zijn zorgvuldig gepositioneerd om bij te dragen aan het observatiecomfort.

section-finest-illuminated-dot

Compacte, robuuste constructie

De compacte grootte, het lage gewicht en de robuuste constructie van de behuizing zorgen ervoor dat hij onder alle omstandigheden gebruiksklaar is. Comfortabele observatie is niet alleen afhankelijk van objectieven. Ergonomie speelt ook een belangrijke rol - en dit is waar de CONQUEST HD met zijn compacte grootte en lichtgewicht, moderne ontwerp bij komt kijken.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating is een garantie van de briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemering. Daar zit echter geen specifieke formule achter voor het opbouwen van de lagen. In plaats daarvan wordt er een technologie gebruikt die constant wordt aangepast voor nieuwe glasmaterialen en vereisten, die per objectief variëren.

Performance

Vergroting

10 ×

Effectieve lensdiameter

56 mm

Pupildiameter uitgang

5.6 mm

Schemergetal

23.7

Blikveld op 1.000 m

115 m (377 ft)

Subjectieve kijkhoek

66° Ww

Korte focusafstand

3.5 m (11.5 ft)

Aanpassing dioptrieën

− 4.0 | + 4.0 dpt

Pupilafstand uitgang

18 mm

Pupilafstand

54 – 74 mm

Lenstype

HD

Prismasysteem

Abbe-König

Features

LotuTec | Met stikstof gevuld

+ | +

Waterbestendigheid

400 mbar

Physical

Werkingstemperatuur

− 30°C | + 63°C (− 22°F | + 145°F)

Lengte

210 mm (8.3 ")

Breedte bij een afstand tussen de pupillen van 65 mm

145 mm (5.7 ")

Gewicht

1,275 g (45.0 oz)

Verrekijker accessoires

Op maat van uw behoeften.

The practical accessories have been developed by bird and nature watchers for bird and nature watchers and always put the needs of the user first.

ZEISS Nature Observation Catalogue

Brochure

Instructions

ZEISS Conquest HD

Vind een verkoper

Voer uw adres in om een dealer in de buurt van uw locatie te vinden: