ZEISS EnergizeMe brillenglazen

Tijd om uw vermoeide ogen te verfrissen.

Ontspant vermoeide ogen, minder oogstress, helder en scherp zicht: ZEISS EnergizeMe brillenglazen zijn wereldwijd de eerste in hun soort die speciaal ontworpen zijn voor contactlensdragers.

Het allroundpakket voor stressvrij zicht na het verwijderen van uw contactlenzen: de complete brillenglasoplossing voor contactlensdragers bevat een innovatief brillenglasontwerp. Dit brillenglasontwerp is aangepast aan de behoeftes van de contactlensdragers, gecombineerd met een technologie en brillenglascoating geoptimaliseerd voor zicht in de digitale wereld. De bril voor contactlensdragers – geef uw ogen dat speciale, verfrissende gevoel.

ZEISS EnergizeMe.

De eerste brillenglazen ontworpen om uw ogen te verfrissen wanneer de contactlenzen uit zijn.

Tegenwoordig heeft iedere contactlensdrager minstens een bril om zijn ogen een pauze te gunnen na het urenlang dragen van contactlenzen. Het intensieve gebruik van smartphones, tablets etc. veroorzaakt een overbelasting van de ogen. Maar wist u dat deze bril nog veel meer kan?

Profiteer van een comfortabeler zicht en verfriste ogen door een bril op te zetten na het verwijderen van uw contactlenzen. ZEISS EnergizeMe brillenglazen bieden contactlensdragers meer dan alleen een gewone bril. Deze zijn speciaal geoptimaliseerd voor het kijkgedrag van contactlensdragers en voor het zicht in de digitale wereld.

Opticien zoeken

Vind een ZEISS opticien in uw buurt.

Opticien zoeken

Vind een ZEISS opticien in uw buurt.

Vaarwel digitale oogstress!

Geniet van comfortabel zicht bij het gebruik van uw smartphone, laptop of tablet – dankzij de innovatieve technologie van ZEISS.

Ook al zijn we niet allemaal in het digitale tijdperk geboren, we gebruiken digitale apparatuur allemaal steeds meer. Deze verandering heeft onze kijkgewoontes ook fundamenteel veranderd: het lezen op een digitaal apparaat vereist een kortere leesafstand, waardoor onze ogen extreem vaak moeten wisselen van ver naar dichtbij en andersom. Vooral het gebruik van een smartphone, tablet of vergelijkbare digitale apparaten gedurende een langere tijd kan leiden tot oogstress en oververmoeide ogen. ZEISS EnergizeMe brillenglazen voor contactlensdragers hebben een speciale technologie die het gemakkelijker maakt om op allerlei digitale apparaten boeken te lezen, zodat digitale oogstress wordt vermeden.

Vaarwel digitale oogstress!

Extra zichtcomfort bij kunstlicht.
Voorkom vermoeide ogen en overbelasting van het oog.

Of het nu een smartphone is, een led-licht, een monitor, tv, tablet of een e-reader: moderne lichtbronnen geven meer blauw licht af dan waar we vroeger aan blootgesteld waren. Blauw licht kan gevaarlijk zijn en veel mensen vinden het oncomfortabel. Ook belast het de ogen veel. Bovendien heeft het effect op ons bioritme. Een speciaal filter voor blauw licht in het brillenglas kan u meer zichtcomfort geven.

Volledige UV-bescherming in alle heldere ZEISS-brillenglazen. Elke dag. De gehele dag.

UV-straling is altijd aanwezig. Zelfs op bewolkte dagen. UV-straling is een gezondheidsrisico voor uw ogen, maar ook voor het omliggende weefsel. Beschermt u altijd uw ogen wanneer u buiten bent? Nu bieden ook alle heldere brillenglazen van ZEISS volledige UV-bescherming!

De speciale eigenschappen van het brillenglas filteren schadelijke UV-straling en bieden uw ogen langdurige bescherming.

Vuil en krassen krijgen geen kans. Duurzamer dan ooit.

Hoogwaardige brillenglascoatings maken uw brillenglazen extreem bestendig tegen krassen en stofdeeltjes. Het voordeel: uw brillenglazen blijven langer stofvrij, zodat ze duidelijk eenvoudiger te reinigen zijn. Hetzelfde geldt voor ZEISS EnergizeMe brillenglazen: behalve het speciale blauwlichtfilter hebben ze standaard een harde coating van hoogwaardige technologie en een Clean Coat.

Geïndividualiseerd voor u en uw kijkgedrag.

De perfecte oplossing voor ieder type contactlensdrager
– ook voor dragers van multifocale lenzen.

ZEISS EnergizeMe brillenglazen voor contactlensdragers zijn beschikbaar in drie versies en geïndividualiseerd op de specifieke levensstijl en leeftijd van de drager. Uw opticien zal u graag helpen om een oplossing te vinden die het beste aan uw behoeftes voldoet:

Voor contactlensdragers van in de twintig of begin dertig zijn er de ZEISS EnergizeMe unifocale brillenglazen

Voor contactlensdragers van in de twintig of begin dertig zijn er de

ZEISS EnergizeMe unifocale brillenglazen:

Onze ZEISS EnergizeMe unifocale brillenglazen zijn optimaal voor sociaal actieve mensen van 20 tot 30 jaar die in het digitale tijdperk geboren zijn. Deze brillenglazen worden geleverd met ZEISS BlueGuard en de Digital Inside technologie, ideaal voor jonge, ontspannen ogen.

Voor contactlensdragers van in de dertig of begin veertig bieden we ZEISS EnergizeMe Digital aan

Voor contactlensdragers van in de dertig of begin veertig bieden we

ZEISS EnergizeMe Digital aan:

Dragers van brillen en contactlenzen tussen 30 en 40 jaar profiteren van ZEISS EnergizeMe Digital brillenglazen welke worden geleverd met ZEISS BlueGuard en Digital Inside technologie zijn uitgerust – voor een comfortabeler, meer ontspannen zicht.

Voor contactlensdragers vanaf 40 jaar is er ZEISS EnergizeMe multifocaal

Voor contactlensdragers vanaf 40 jaar is er

ZEISS EnergizeMe multifocaal:

De ideale additie voor mensen boven de 40 die een multifocale bril of multifocale contactlenzen dragen. ZEISS EnergizeMe multifocaal met ZEISS BlueGuard en Digital Inside technologie – voor scherp, helder zicht en ontspannen ogen.

Ongekend dunne, lichte glazen. Zelfs met een hoge sterkte.

De volgende regel geldt voor iedere bril: hoe lichter hij is, des te beter. En dit geldt niet alleen voor de monturen. Dankzij de hoge kwaliteit van de materialen en de diverse glaskwaliteiten kan ZEISS unifocale glazen maken die zo dun en zo licht mogelijk zijn – zelfs op hoge sterkte. Dit garandeert maximaal draagcomfort met slechts een minimaal gewicht.

5 Tips om zichtcomfort voor contactlensdragers te verbeteren

Contactlenzen en brillen vormen een perfect team, als ze goed op elkaar afgestemd zijn.

1. Contactlenzen en brillen vormen een perfect team, als ze goed op elkaar afgestemd zijn. Veel mensen zijn zich er echter niet bewust van dat contactlenzen even nauwkeurig aangepast moeten zijn als brillen, dus zorg ervoor dat uw ogen onderzocht zijn door de opticien. Perfect zicht en uitstekend draagcomfort – deze twee factoren zijn essentieel voor het genieten van een betere kwaliteit van leven.

 Contactlenzen zouden niet 24/7 gedragen moeten worden.

2. Contactlenzen zouden niet 24/7 gedragen moeten worden. Geef uw ogen rust – en wat frisse lucht. Experts raden in het algemeen aan de contactlenzen niet langer dan acht uur achter elkaar te dragen.

Uw contactlenzen dagelijks reinigen is een absolute must!

3. Uw contactlenzen dagelijks reinigen is een absolute must! Gebruik alleen reinigingsmiddelen die door uw opticien zijn geadviseerd voor het reinigen, bewaren en spoelen van uw contactlenzen. Ververs de bewaaroplossing in uw lenzendoosje iedere dag en vervang het lenzendoosje om de drie tot zes maanden.

Zorg ervoor dat u een zonnebril bij de hand heeft als u contactlenzen draagt

4. Zorg ervoor dat u een zonnebril bij de hand heeft als u contactlenzen draagt: contactlenzen bieden niet voldoende bescherming tegen UV-straling, omdat ze slechts een deel van het oog bedekken. Daarom moeten contactlensdragers altijd een goede zonnebril bij zich hebben met bescherming tegen UV-A- en UV-B-straling.

Laat uw ogen gedurende de dag regelmatig ontspannen.

5. Laat uw ogen gedurende de dag regelmatig ontspannen. De 20-20-20-regel kan helpen: kijk iedere 20 minuten gedurende 20 seconden naar een voorwerp op 20 meter afstand, zonder te focussen.

Gerelateerde producten

Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt