ZEISS EnergizeMe brillenglazen

Tijd om uw vermoeide ogen te verfrissen.

ZEISS EnergizeMe brillenglazen

Verfris uw vermoeide ogen en voorkom verdere oogstress.

Voor het eerst helpen brillenglazen om uw, door contactlenzen, vermoeide ogen op te frissen en verdere vermoeidheid te voorkomen. Nadat u uw contactlenzen uitdoet, kunt u ZEISS EnergizeMe brillenglazen dragen.

ZEISS EnergizeMe is het resultaat van een unieke, met succes geteste combinatie van een nieuw brillenglasontwerp, innovatieve technologie en een coating van hoge kwaliteit, die vermoeide ogen helpt en meer oogmoeheid door digitale apparatuur voorkomt.1)

 • Uw voordeel

  Voordelen voor contactlensdragers

  ZEISS EnergizeMe: De nieuwe brillenglazen zijn speciaal geschikt voor contactlensdragers. Geniet van verfriste ogen na het dragen van contactlenzen.

  • Helpt vermoeide ogen tot rust te komen
  • Voorkomt nog meer oogstress
  • Helder en scherp zicht

  9 Van de 10 testpersonen heeft een verfrist gevoel en minder digitale oogstress
  met ZEISS EnergizeMe brillenglazen1)

 • ZEISS EnergizeMe brillenglazen: voor wie?

  Voor als de lenzen uit zijn!

  Heeft u last van vermoeide, jeukende ogen? Uw contactlenzen voelen onaangenaam aan? Digitale oogstress? – Met ZEISS EnergizeMe brillenglazen kunt u van verfrissing genieten nadat de lenzen uit zijn.

  Contactlenzen langer dragen dan voorgeschreven verhoogt irritatie van de ogen.

  Contactlenzen langer dragen dan voorgeschreven, verhoogt irritatie van de ogen.2)

  Intensief gebruik van computers en andere digitale apparaten, zoals smartphones en tablets, is voor veel mensen de dagelijkse werkelijkheid geworden. Maar intensief gebruik van apparaten met een scherm, vooral als u lang achtereen contactlenzen draagt, veroorzaakt vermoeide ogen – ook wel bekend als contactlensongemak en digitale oogstress.2, 3)

  De meerderheid van de contactlensdragers wisselt meestal af met een bril na het intensief dragen van contactlenzen, voor verlichting van de ogen. Maar conventionele brillen zijn niet gemaakt voor de benodigde mate van verfrissing voor de ogen van contactlensdragers in hun dagelijks leven.4)

  ZEISS heeft de eerste brillenglazen ontworpen die aan de speciale behoeftes van de contactlensdragers voldoen.

  88% Van de brildragers die meer dan twee uur per dag met digitale apparaten doorbrengen heeft last van digitale oogstress3)

  ZEISS EnergizeMe is beschikbaar voor alle leeftijdsgroepen:

  ZEISS EnergizeMe
  Unifocaal

  ZEISS EnergizeMe
  Digital

  ZEISS EnergizeMe
  Multifocaal

  ZEISS EnergizeMe, een nieuw brillenglasontwerp met de ZEISS Digital Inside-technologie en de hoogwaardige kwaliteitscoating ZEISS DuraVision BlueProtect speciaal gemaakt voor dragers van contactlenzen.

  ZEISS heeft samen met oogzorgspecialisten een oplossing gezocht die voldoet aan de behoeften van contactlensdragers voor een betere gezondheid van de ogen.

 • Technologie

  Zo ondersteunen ZEISS EnergizeMe brillenglazen uw zicht

  ZEISS EnergizeMe is de comfortabele brillenglasoplossing voor iedereen die meer dan 3-5 dagen per week contactlenzen draagt en zijn vermoeide ogen wil ontspannen.

  1//

  ZEISS EnergizeMe Design

  Een speciaal ontwerp dat is aangepast aan het specifieke kijkpatroon van contactlensdragers en dat vermoeidheid van ogen beperkt wanneer de contactlenzen worden verwijderd.

  • Breed en ontspannen zicht 

  94% Van de testers heeft een erg goed, breed gezichtsveld.1)

  2//

  ZEISS Digital Inside-technologie

  Deze innovatieve technologie is speciaal ontwikkeld om het brillenglasontwerp te optimaliseren voor leesafstanden van papieren media (38 cm) en digitale apparaten (35 cm), wat u helpt verdere vermoeidheid van de ogen te voorkomen.

  • Scherp, ontspannen zicht 

  93% Van de testers heeft erg goed, scherp zicht net als bij hun contactlenzen.1)

  3//

  ZEISS DuraVision BlueProtect

  Deze coating die zowel op de voorzijde als op de achterzijde van het brillenglas wordt aangebracht, voorkomt de waargenomen digitale verblinding en verdere oogstress, die veroorzaakt wordt door het blauwe licht dat door digitale schermen en kunstlicht wordt uitgestraald.

  • Vermindert waargenomen digitale verblinding & oogstress 

  91% Van de testers voelt zich minder verblind door het licht dat digitale apparaten uitstralen.1)

Uw geïndividualiseerde brillenglazen:
Deze producten van ZEISS kunnen de beste keuze zijn voor u.

Helder zicht, elke dag, de hele dag lang

Reinigingsoplossingen voor brillenglazen van ZEISS

Vuile brillenglazen zijn altijd vervelend. Het reinigen van brillenglazen zou zacht, eenvoudig en doeltreffend moeten zijn. Daarom biedt ZEISS zoveel verschillende reinigingsoplossingen voor brillenglazen aan.

Even snel een doekje of grondig reinigen? ZEISS heeft de reinigingsoplossingen voor brillenglazen die u nodig hebt

Persoonlijk advies: vind een ZEISS opticien in uw buurt

Vraag uw opticien of ZEISS EnergizeMe een oplossing voor u kan zijn.

Vind een ZEISS opticien in uw buurt

Deel dit artikel met uw vrienden

1) ZEISS EnergizeMe brillenglazen zijn in 2016 met succes getest bij 130 contactlensdragers en 14 oogspecialisten in Spanje.

2) Srinivasan S and Subbaraman LN; The Science of Contact Lens Discomfort; Review of Optomotry, Aug 15 2015 Nichols JJ, Willcox MDP, Bron AJ, et al. De internationale workshop van TFOS over ongemakken van contactlenzen: Managementsamenvatting.Invest Ophtalmol Vis Sci 2013;54:TFOS7–TFOS13. DOI:10.1167/iovs.13-13212

3) Patel, S., et al. „Effect of visual display unit use on blink rate and tear stability.“ Optometry & Vision Science 68.11 (1991): 888-892. Het Vision Council-rapport 2016 over schermmoeheid: Ogen overbelast: Het dilemma rond digitale apparatuur. Het Vision Council digitale oogstress rapport 2015: Dit leverde het inzicht op 20/20/20: bescherm uw ogen tegen digitale apparatuur

4) Algemeen onderzoek van ZEISS in 2015 bij 2400 dragers van contactlenzen en 40 oogspecialisten in de V.S, Duitsland, China en Italië.