ZEISS i.Scription brillenglazen.

Profiteer van een briljanter, helderder zicht met versterkt contrast en levendigere kleuren – zelfs 's nachts of in de schemering.

Nieuw!
Volledige
UV-bescherming

Brillenglazen met ZEISS i.Scription-technologie zijn tot in het kleinste detail aangepast op uw ogen om voor een helderder, bog beter zicht met verhoogd contrast te zorgen. Beleef een frisser, beter zicht – vooral 's nachts en in de schemering.

Brillenglazen met i.Scription®-technologie.

Frisser en nog beter zicht met hoger contrast – zelfs 's nachts.

Beleef de indrukwekkende visuele kwaliteit. Voor brillenglazen met de ZEISS i.Scription-technologie wordt het profiel van iemands ogen persoonlijk en objectief geanalyseerd met een speciaal computergestuurd meetsysteem: de ZEISS i.Profilerplus. Dit profiel kan in het ontwerp en de productie van het brillenglas worden geïntegreerd, zodat tot dan toe onopgemerkte oogaandoeningen gecorrigeerd kunnen worden. Het resultaat: frisser, helderder zicht 's nachts en in de schemering, verminderd verblindingseffect (bijvoorbeeld door de koplampen van tegenliggers), levendiger kleuren en verbeterde waarneming van contrast.

Opticien zoeken

Vind een ZEISS opticien in uw buurt.

Opticien zoeken

Vind een ZEISS opticien in uw buurt.

Helderder zicht 's nachts.

Veel brildragers zien 's nachts en in de schemering weinig, omdat het verminderde licht ervoor zorgt dat de pupillen zich verwijden. Het gevolg is dat de diepte van het blikveld verloren gaat en het ruimtelijke zicht beperkt is en tegelijkertijd reflecties en laag contrast het oog vermoeien. i.Scription-technologie houdt bij het ontwerp van het brillenglas rekening met de 's nachts vergrote pupillen om het gezichtsvermogen onder zwakke lichtomstandigheden te verbeteren.

Zonder i.Scription-technologie Met i.Scription-technologie
Zonder i.Scription-technologie
Met i.Scription-technologie

Analyseer uw ogen binnen een paar seconden. Zo gedetailleerd als een vingerafdruk.

Voor de productie van brillenglazen met de ZEISS i.Scription-technologie worden uw ogen niet met een standaardtest gemeten – maar met een subjectieve refractietest, uitgevoerd door deskundigen – en ook objectief gemeten met een speciaal computergestuurd meetsysteem: de ZEISS i.Profilerplus. In tegenstelling tot standaardprocedures meet deze test ook met vergrote pupillen. Daarnaast wordt met behulp van wavefront-technologie uw individuele zichtprofiel binnen slechts enkele seconden bepaald. Het eindresultaat: uw zichtprofiel is zo uniek als een vingerafdruk, waardoor typische oogafwijkingen (zoals bijziend- en verziendheid) nauwkeurig vastgesteld worden, evenals andere sterke afwijkingen – oogaandoeningen die het gezichtsvermogen 's nachts en in de schemering duidelijk beïnvloeden.

Analyseer uw ogen binnen een paar seconden. Zo gedetailleerd als een vingerafdruk.

Meer zichtcomfort, meer veiligheid.

Geoptimaliseerd en aangepast met de precisie van een naaldpunt.

i.Scription®-brillenglazen kunnen geoptimaliseerd worden en verder geïndividualiseerd voor uw ogen tijdens de productie. Met deze technologie kunnen precisiebrillenglazen geproduceerd worden met de best mogelijke corrigerende eigenschappen. Deze verbeteren niet alleen het zichtcomfort voor dragers met een lichte vorm van nachtblindheid, maar geven ook meer gevoel van veiligheid bij slecht licht. Kijk zelf.

Volledige UV-bescherming in alle heldere ZEISS-brillenglazen. Elke dag. De gehele dag.

UV-straling is altijd aanwezig. Zelfs op bewolkte dagen. UV-straling is een gezondheidsrisico voor uw ogen, maar ook voor het omliggende weefsel. Beschermt u altijd uw ogen wanneer u buiten bent? Nu bieden ook alle heldere brillenglazen van ZEISS volledige UV-bescherming!

De speciale eigenschappen van het brillenglas filteren schadelijke UV-straling en bieden uw ogen langdurige bescherming.

Meekleurende brillenglazen. De brillenglazen met ingebouwde bescherming tegen de zon. Stijlvol en handig.

Een bril voor iedere situatie: deze meekleurende brillenglazen werken als zonnebril. Ze worden in een paar seconden donker en in een paar minuten weer licht. En natuurlijk bieden ze 100% UV-bescherming.

Krassen en vuil krijgen geen kans. Steviger dan ooit.

Extra coatings op het brillenglas kunnen deze extreem bestendig maken tegen krassen of statische stofdeeltjes. Het voordeel: uw brillenglazen blijven langer vrij van vuil, zodat ze gemakkelijker schoon te maken zijn. Beter zicht, beter uiterlijk – dankzij de anti-reflecterende achterzijde.

5 Tips voor beter zicht

Slecht zicht is een van de grootste veiligheidsrisico's bij het autorijden.

1. Slecht zicht is een van de grootste veiligheidsrisico's bij het autorijden. Daarom moet u als automobilist uw ogen regelmatig laten controleren bij een opticien – minstens om de twee jaar.

Denk er bij het bezoek aan de opticien aan om uw persoonlijke zichtbehoeftes te bespreken.

2. Denk er bij het bezoek aan de opticien aan om uw persoonlijke zichtbehoeftes te bespreken. Vergeet het niet uw opticien te vertellen als u vooral bij het rijden in de schemering of in het donker zichtproblemen heeft. Hij zal u kunnen helpen.

Draag uw nieuwe bril regelmatig

3. Draag uw nieuwe bril regelmatig – zet hem meteen op zodra u de bril heeft. Zo went u zo snel mogelijk aan de bril. Bent u na 14 dagen nog steeds niet gewend aan de nieuwe bril, ga dan even terug naar de opticien. Deze zal u graag helpen.

Als u het gevoel heeft dat uw bril bijna, maar niet 100% goed uitgelijnd is, laat hem dan direct controleren en rechtzetten door uw opticien, zodat u optimaal profiteert van wat de bril te bieden heeft.

4. Als u het gevoel heeft dat uw bril bijna, maar niet 100% goed uitgelijnd is, laat hem dan direct controleren en rechtzetten door uw opticien, zodat u optimaal profiteert van wat de bril te bieden heeft.

Ook al lijkt het makkelijk, maak uw bril niet schoon met uw T-shirt of een tissue.

5. Ook al lijkt het makkelijk, maak uw bril niet schoon met uw T-shirt of een tissue. Waarom: deze bevatten microscopisch kleine stofdeeltjes die uw brillenglazen kunnen krassen in de loop van de tijd. We adviseren u de bril te reinigen met een reinigingsoplossing van ZEISS.

Gerelateerde producten

Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt