i.SCRIPTION TECHNOLOGYMADE BY ZEISS

Brillenglazen met i.Scription®-technologie

Nog meer helderheid en contrast voor uw ogen

"Ik ben 's nachts zo blind als een mol." Veel mensen zeggen dit zonder echt na te denken. 's Nachts of in het schemerdonker zien veel mensen niet evengoed als overdag door verwijde pupillen. Traditionele subjectieve refractie gebeurt echter bij helder licht met vernauwde pupillen. Alleen de objectieve refractie van de wavefront-technologie van de ZEISS i.Profiler®plus kan ook visuele prestaties meten met vernauwde pupillen. Zo kan de opticien het profiel van elk afzonderlijk oog analyseren en voor u brillenglazen bestellen met ZEISS i.Scription®-technologie. Ze verbeteren niet alleen het zicht bij weinig of zwak licht, maar ze verhogen ook het contrast en de helderheid van uw zicht.

 • Uw voordeel

  Uw voordeel

  Voordelen voor brillendragers

  De nieuwe generatie brillenglasoptimalisatie

  • Het gebruik van wavefront-technologie maakt het mogelijk alle aberraties van uw ogen te meten (ook aberraties van hogere orde).
  • Indien nodig kunnen geoptimaliseerde brillenglazen worden geproduceerd met speciale eigenschappen voor zicht bij laag contrast, bijvoorbeeld 's nachts of in het schemerdonker.
  • Het resultaat: beter contrast en uitstekend dieptezicht.
  • Extra veiligheid bij weinig licht is ook een mogelijkheid.

 • i.Scription: voor wie?

  Een innovatieve technologie voor beter zicht 's nachts en in het schemerdonker

  In de schemering en het donker hebben onze ogen met speciale problemen te maken. 's Nachts hebben onze ogen tijdens het rijden meer last van schitteringen, zoals van tegenliggers. Veel mensen hebben het moeilijk om 's nachts te rijden.

  Wist u dat uw zichtprestaties verschillend kunnen zijn wanneer u 's nachts met verwijde pupillen rijdt? Objectieve refractie kan uw visuele prestaties 's nachts meten waardoor uw ogen kunnen worden geoptimaliseerd met behulp van i.Scription-technologie.

  Een brillenglas dat is geoptimaliseerd met i.Scription® kan uw nachtzicht verbeteren

  Hoe u ziet met uw traditionele brillenglazen

  Hoe u ziet met uw traditionele brillenglazen

  Hoe u ziet met i.Scription®

  Hoe u ziet met i.Scription®

 • Technologie

  Hand in hand: i.Profiler®plus en i.Scription® van ZEISS

  Objectieve refractie met de i.Profiler<sup>&reg;</sup>

  Objectieve refractie met de i.Profiler®

  Subjectieve refractie, de procedure die wordt uitgevoerd door uw opticien om uw sterkte te bepalen, wordt meestal overdag uitgevoerd. De klant speelt een actieve rol en moet aangeven wat hij of zij ziet met de verschillende testglazen. De pupillen zijn vernauwd omdat het daglicht is. Met andere woorden: tijdens de meting wordt alleen maar rekening gehouden met het zicht van de patiënt overdag.


  De meting die wordt uitgevoerd met de i.Profiler plus is echter objectief. De patiënt kijkt gedurende korte tijd in het meetsysteem. Na enkele seconden analyseert de wavefront-technologie 1500 meetpunten en worden de netvliezen van de twee ogen in kaart gebracht. Zo kan de opticien uw zichtpotentieel 's nachts met verwijde pupillen analyseren.


  De 1500 afzonderlijke metingen worden opgenomen in de productie van het brillenglas samen met de gemeten waarden tijdens subjectieve refractie. Persoonlijke brillenglazen met i.Scription-technologie kunnen vervolgens worden geproduceerd die niet alleen het nachtzicht maar ook de perceptie van contrast en kleur verbeteren.

Uw gepersonaliseerde brillenglazen:
Deze producten van ZEISS kunnen de beste keuze zijn voor u.

Uw brillenglascoating: robuust, eenvoudig te reinigen en met een uitstekende antireflectiecoating

ZEISS DuraVision® Platinum en Silver

Brillenglascoatings maken van elk kunststof brillenglas een meesterwerk voor dagelijks gebruik. Ze maken het brillenglas harder, vuilbestendig en het kan gemakkelijker worden gereinigd.

Ontdek wat de Premium brillenglascoatings van ZEISS voor u kunnen betekenen

Als u de hele dag aan een computer werkt, is het tijd om een nieuwe oplossing te vinden voor uw ogen.

DuraVision® BlueProtect

We worden blootgesteld aan meer blauw licht dan ooit door moderne lichtbronnen zoals ledverlichting en de straling die wordt afgegeven door digitale apparaten. Sommige mensen ervaren blauw licht van lichten en digitale schermen als vermoeiend en oncomfortabel.

Hoe DuraVision BlueProtect werkt

Helder zicht, elke dag, de hele dag lang

Reinigingsoplossingen voor brillenglazen van ZEISS

Vuile brillenglazen zijn altijd vervelend. Het reinigen van brillenglazen zou zachtjes, eenvoudig en doeltreffend moeten zijn. Daarom biedt ZEISS zoveel verschillende reinigingsoplossingen voor brillenglazen aan.

Even snel een doekje of grondig reinigen? ZEISS heeft de reinigingsoplossingen voor brillenglazen die u nodig hebt

Niet het juiste product voor u?

Bent u een fervente gebruiker van digitale apparaten?

ZEISS Digital Lenses

Wie had dit gedacht? We kijken gemiddeld tot 80 keer per dag naar onze smartphone of ander mobiel apparaat! Onze kijkafstand snel verplaatsen van dichtbij naar veraf en weer terug, betekent een aanzienlijke uitdaging voor onze ogen.

Lees meer over digitale belasting van de ogen en hoe de juiste brillenglazen kunnen helpen

Zoekt u multifocale brillenglazen met uitstekende eigenschappen voor de brillendrager?

ZEISS multifocale brillenglazen

Multifocale brillenglazen zijn echte optische meesterstukken. Ze bieden persoonlijke ondersteuning voor uw ogen, van dichtbij tot veraf en alles daartussen.

ZEISS biedt vier prestatiecategorieën aan om te garanderen dat u het multifocale brillenglas vindt dat het beste bij u past.

Persoonlijk advies: vind een ZEISS opticien in uw buurt

U kunt een afspraak maken met uw lokale opticien voor een objectieve refractie met de i.Profiler. Uw opticien helpt u graag beslissen welke optie voor u de juiste is. Zoek hier een geschikte opticien.

Vind een ZEISS opticien in uw buurt

Deel dit artikel met uw vrienden