Vergrotende visuele hulpmiddelenMADE BY ZEISS

Vergrotende visuele hulpmiddelen

Wanneer een bril niet voldoet

Soms voldoet een bril niet. ZEISS heeft een groot aanbod vergrotende visuele hulpmiddelen Deze ondersteunen niet alleen patiënten met beperkt zicht door hen persoonlijke, aangepaste vergrotende hulpmiddelen, vergrotende of telescopische brillen of handzame monoculaire verrekijkers aan te bieden, maar ook mensen die de kleinste details moeten zien tijdens hun werk, zoals tandartsen, juweliers, schoonheidsspecialisten of chirurgen. Voor deze toepassingsgebieden biedt ZEISS persoonlijk aangepaste teleloepbrillen aan en loepsystemen om op het hoofd te plaatsen met of zonder verlichting voor een comfortabel, exact en ongehinderd zicht op elk detail van het werkstuk.

 • Uw voordeel

  Uw voordeel

  Voordelen voor brillendragers

  Goed zicht voor dagelijkse taken en uitdagingen

  • Gepersonaliseerde zichtoplossingen voor patiënten met beperkt zicht, aangepast aan hun persoonlijke vereisten voor dagelijks gebruik en hun resterend zicht, bijv. verlies van zicht door netvliesziekte waarvoor speciale oplossingen nodig zijn die niet mogelijk zijn met een standaard bril of contactlenzen.
  • Gepersonaliseerde zichtoplossingen voor professionele gebruikers voor wie goed zicht niet goed genoeg is in hun uiterst specifieke taken, zoals artsen of ingenieurs. Vaak maken zelfs enkele fracties van een millimeter het verschil tussen succes of mislukking.

  • Het productaanbod omvat verschillende optische systemen om vast te houden, andere producten zijn bestemd om op een bril te bevestigen, met of zonder verlichtingssystemen.
  • Geeft elke drager het beste zicht met een vergrotend visueel hulpmiddel.
  • Handige werking, op elke situatie afgestemd.
  • Uitstekende beeldkwaliteit met een maximaal gezichtsveld.
    
 • Vergrotende visuele hulpmiddelen: voor wie?

  Een overzicht van de productlijn en de toepassingen

  Voor alle gebruikers: vergrootglazen

  VisuCard- en vergrootglazen

  VisuCard- en vergrootglazen

  Ideaal voor gebruik buitenshuis: dankzij de kleine afmetingen kan zelfs het kleinste detail altijd en overal worden opgemerkt. De hoge dioptrische sterktes maken de VisuCards en vergrootglazen van ZEISS geschikt voor personen met sterke visuele beperkingen.

  meer
  Op het hoofd gedragen loepen L/LC

  Op het hoofd gedragen loepen L/LC

  Ongehinderd werk is mogelijk dankzij de ZEISS loepen om op het hoofd te dragen omdat deze op de normale bril van de gebruiker kunnen worden geplaatst of met een hoofdband op het hoofd van de gebruiker. Deze zijn vooral geschikt voor situaties waar minder vergroting nodig is.

  meer
  Handvergrootglazen

  Handvergrootglazen

  Handvergrootglazen zijn handiger dan u op het eerste zicht zou denken. Het asferische ontwerp van de lens zorgt voor beelden zonder vertekening. Daarnaast passen de afmetingen van de gezichtsvelden bij de desbetreffende sterkte van de vergrootglazen en bieden ze de gebruiker daarmee een uitstekend overzicht.

  meer

  ZEISS vergrotende visuele hulpmiddelen voor personen met een visuele handicap

  Bifocale brillenglazen met vergrotende werking

  Bifocale brillenglazen met vergrotende werking

  Een hogere sterkte in het onderste gedeelte van de brillenglazen met vergrotende werking maken van deze bifocale brillenglazen echte bifocale vergrootglazen. Met het gedeelte voor veraf is oriëntatie in de omgeving mogelijk en met het vergrotende gedeelte kan dichtbij worden gelezen of gewerkt. Sterke prestaties en groot gebruiksgemak.

  Telescopische brillen

  Telescopische brillen

  Telescopische brillen worden gebruikt om beter voorwerpen te herkennen buiten het bereik voor nabijzicht. Indien een vergrootglas in de vorm van een clip met een klem wordt bevestigd, wordt een telescopische bril een teleloepbril en kan deze worden gebruikt voor werk op korte afstand. Het voordeel van een teleloepbril vergeleken met een bril met vergrotende glazen is de aanzienlijk grotere werkafstand in het korte bereik.

  meer
  Monoculaire handtelescopen

  Monoculaire handtelescopen

  Handtelescopen worden gebruikt voor moeiteloze herkenning van details op lange afstand en zijn daarom belangrijke hulpmiddelen voor de mobiliteit buitenshuis. Afhankelijk van het model zijn er uiterst flexibele toepassingsmogelijkheden om te focussen tussen veraf en dichtbij, bijv. om tijdstabellen van bussen en treinen en straatborden te lezen of om in etalages te kijken.

  meer

  Vergrotende visuele apparaten voor professionele gebruikers

  Teleloepbrillen

  Teleloepbrillen

  De combinatie van optimale optische en technische eigenschappen, maximale aanpasbaarheid en uitstekend draagcomfort is de unieke eigenschap van de ZEISS teleloepbrillen voor professionele gebruikers. Deze brillen zijn specifiek aangepast aan de persoonlijke behoeften van elke drager: in elk systeem wordt rekening gehouden met ametropie, persoonlijke centreergegevens, vereiste vergroting en werkafstanden.

  meer
  Op het hoofd gedragen loepen

  Op het hoofd gedragen loepen

  Op het hoofd gedragen loepen met binoculaire optica voor teleloepen van het Kepler-type zijn vooral geschikt voor gebruikers die een uiterst hoge beeldkwaliteit en vergroting vereisen. De loepen zijn verkrijgbaar in een breed spectrum van vergrotingen en werkafstanden zodat iedere gebruiker een loep kan kiezen die specifiek op zijn/haar wensen is toegesneden.

  Saphiro² ledverlichting

  Saphiro² ledverlichting

  Saphiro² is een verplaatsbaar hoogwaardig ledverlichtingssysteem dat in combinatie met teleloepbrillen en op het hoofd gedragen loepen van ZEISS kan worden gebruikt. Het gezichtsveld wordt gelijkmatig verlicht, zonder schaduwen. Hierdoor is het een stuk eenvoudiger om veel visuele taken uit te voeren waarbij de exacte herkenning van details een must is.

  meer

Uw gepersonaliseerde brillenglazen:
Deze producten van ZEISS kunnen de beste keuze zijn voor u.

Uw brillenglascoating: robuust, eenvoudig te reinigen en met een uitstekende antireflectiecoating

ZEISS DuraVision® Platinum en Silver

Brillenglascoatings maken van elk kunststof brillenglas een meesterwerk voor dagelijks gebruik. Ze maken het brillenglas harder, vuilbestendig en het kan gemakkelijker worden gereinigd.

Ontdek wat de Premium brillenglascoatings van ZEISS voor u kunnen betekenen

Uw multifocale bril van ZEISS

Aanbod multifocale brillenglazen van ZEISS

Het aanbod multifocale brillenglazen van ZEISS bevat vier prestatieniveaus en zeven technologieën, waarvan enkele de allereerste ter wereld zijn. Wist u dat de leesafstand tussen uw ogen en een smartphone veel kleiner is dan wanneer we een boek of een krant lezen?

Multifocale brillenglazen zijn echte optische meesterstukken. Meer informatie over het aanbod multifocale brillenglazen van ZEISS

Helder zicht, elke dag, de hele dag lang

Reinigingsoplossingen voor brillenglazen van ZEISS

Vuile brillenglazen zijn altijd vervelend. Het reinigen van brillenglazen zou zachtjes, eenvoudig en doeltreffend moeten zijn. Daarom biedt ZEISS zoveel verschillende reinigingsoplossingen voor brillenglazen aan.

Even snel een doekje of grondig reinigen? ZEISS heeft de reinigingsoplossingen voor brillenglazen die u nodig hebt

Persoonlijk advies: vind een ZEISS opticien in uw buurt

Uw ZEISS opticien helpt u graag bij uw keuze voor een op maat gemaakt vergrotend visueel hulpmiddel voor u nadat hij alle beschikbare opties heeft toegelicht. Zoek hier een geschikte opticien.

Vind een ZEISS opticien in uw buurt

Deel dit artikel met uw vrienden