Duurzaamheid @ZEISS

Hoe ZEISS verrekijkers, richtkijkers, telescopen en objectieven bijdragen aan meer duurzaamheid bij ZEISS.

Laat uw creativiteit de vrije loop met de meest innovatieve technologie.

ZEISS Batis objectieven

ZEISS Fotografie

Verhalen schrijven met licht en schaduw.

Sinds 1890 maakt ZEISS objectieven waarmee fotografen zonder compromis hun eigen verhalen kunnen vertellen. Het doel: grenzen verleggen en nieuwe dingen uitproberen. Mensen inspireren, elke dag opnieuw. Met een beeldkwaliteit die uniek is.

Zoek het juiste objectief van ZEISS voor uw camerasysteem en toepassing: productzoeker van ZEISS

ZEISS objectieven voor Mirrorless systeemcamera's

Compacte, hoogkwalitatieve objectieven voor mirrorless systeemcamera's met hoge resolutie.

Compact en lichtgewicht in vergelijking met klassieke SLR-systemen: de uitzonderlijke ZEISS objectieven voor spiegelloze systeemcamera's worden gebruikt in combinatie met huidige sensoren met hoge resolutie voor beelden zonder compromis - uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en lichtgewicht.

ZEISS Loxia objectieven

Full Frame | Handmatige focus | Sony E-mount

Compacte Full-Frame handmatig scherp te stellen objectieven voor mirrorless systeemcamera's van Sony.

ZEISS Touit objectieven

APS-C | Autofocus | Sony E-Mount | Fujifilm X-Mount

Hoge beeldkwaliteit met een snelle en nauwkeurige automatische scherpstelling.

ZEISS-objectieven voor SLR-camera's

Vaste brandpuntsafstanden met zeer precies, handmatig focussen voor SLR-camera's met hoge resolutie.

Kwalitatief vakmanschap, uitzonderlijke lichtintensiteit en een legendarische bokeh. In tegenstelling tot standaard objectieven met autofocus, bieden de objectieven van ZEISS zeer precieze en intuïtieve handmatige scherpstelling. Het spreekt voor zich dat alle andere automatische functies worden ondersteund door alle standaard camera's.

ZEISS Otus objectieven

Full Frame | Handmatige focus | Canon EF-Mount | Nikon F-Mount

Look en kwaliteit van een medium formaat op full-frame camera's

ZEISS Classic objectieven

Full Frame | Handmatige focus | Canon EF-Mount | Nikon F-Mount

Bewezen optisch ontwerp met een legendarische bokeh in een stevige metalen behuizing.

ZEISS-objectieven voor meetzoekercamera's

Uitzonderlijk vakmanschap voor digitale en analoge meetzoekercamera's.

De beste fotografen herken je aan hun uniekheid. Ze doen hun eigen ding in plaats van de trend te volgen. Met ZEISS ZM objectieven bieden we de ideale apparatuur om hun uniekheid uit te drukken. ZM objectieven van ZEISS stonden al van in het begin bekend om hun optimale combinatie van creativiteit en comfort. En uiteraard ook voor hun legendarische kwaliteit van ZEISS.

Mobile Imaging

Shaping the future of mobile photography.

For over 130 years, ZEISS has been driving photography to ever new levels of quality. The expertise gained in the process now brings the incomparable ZEISS look to smartphones.

Brand Partnerships

Sony | vivo

ZEISS Photographers

Mobile Photography

ZEISS objectieven voor Videografie

Breng uw videografie naar het volgende niveau.

De reeksen objectieven van ZEISS Otus, ZEISS Milvus en ZEISS Loxia zijn allemaal ontwikkeld voor het vastleggen van zowel stilstaande als bewegende beelden. Ze leveren de speciale adembenemende look met hun uitstekende beeldkwaliteit en speciale aandacht voor details. Deze objectieven zijn de perfecte oplossing voor populaire 4K-videocamera's en zijn geprijsd naar de behoeften van de onafhankelijke filmmaker.

ZEISS ZX1

De camera voor creatieve fotografie.

Dompel uzelf volledig onder in het proces van creatieve fotografie - met de ZEISS ZX1. Fotografeer met het nieuw ontworpen 35 mm f/2 ZEISS autofocus-objectief met optisch design van Distagon. In combinatie met de 37,4-megapixel, full frame sensor die op maat is gemaakt door ZEISS, levert dit uitstekende beeldresultaten op. Bewerk uw foto's direct met de ingebouwde Adobe Photoshop Lightroom en publiceer ze online - allemaal direct vanaf de camera.

Accessoires voor objectieven

Op maat van uw behoeften

Bij het maken van een opname is een optimaal beeld niet het enige waar u rekening mee houdt. Vastleggen van die speciale ervaring speelt ook een belangrijke rol. Dankzij hun betrouwbare werking garanderen camera-objectieven van ZEISS dat fotografen zich volledig kunnen concentreren op het beeld en de compositie en kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten. Om deze ervaring te perfectioneren, biedt ZEISS nu accessoires aan op maat van de behoeften van veeleisende fotografen.