De natuur is maar één klik bij u vandaan.

ZEISS-wildcamera's

Verbeter de manier waarop u de natuur beleeft.

ZEISS Warmtebeeld

Voel de intensiteit.
Niet je uitrusting.

ZEISS SFL

Duurzaamheid @ZEISS

Hoe ZEISS verrekijkers, richtkijkers, telescopen en objectieven bijdragen aan meer duurzaamheid bij ZEISS.

Meer ontdekkingen.

ZEISS Victory SF 32

ZEISS Natuurobservatie

Altijd op zoek naar iets speciaals.

Natuurliefhebbers gaan naar buiten om aan de gewone dingen uit het dagelijkse leven te ontsnappen. Zij gaan op zoek naar nader contact met hun innerlijke zelf en de speciale dingen in de wereld. Zoals de vogelaars die op pad gaan om de Heremietibis in Marokko te zoeken. Een vogel die bijzonder moeilijk te vinden is. Want deze vogelsoort wordt ernstig bedreigd. Wanneer u eindelijk de kans krijgt om een aantal van deze indrukwekkende vogels door een verrekijker te observeren - dankzij geduld, ervaring en de juiste apparatuur - is dat een uniek en onvergetelijk moment in uw leven.

Zoek het juiste product van ZEISS voor uw gebruiksdoel: productzoeker van ZEISS

ZEISS Verrekijkers

Voor meer ontdekkingen in de natuur.

Verrekijkers van ZEISS hebben een legendarische reputatie. Een reputatie die door de jaren heen verkregen is voor optische prestatie, uitstekende ergonomie, robuuste constructie en een wereld aan innovaties die constant de limieten hebben verschoven van wat technisch mogelijk is. Generaties van natuurliefhebbers zweren bij hun ZEISS verrekijkers. Veel daarvan zijn vandaag de dag nog steeds in constant gebruik. Desondanks heeft de tijd niet stilgestaan. Vandaag de dag biedt ZEISS apparatuur aan van de hoogste kwaliteit voor een grote verscheidenheid aan verschillende behoeften - van speciale verrekijkers voor observatie in de schemering en 's nachts tot compacte verrekijkers voor dagelijks gebruik.

ZEISS Victory Pocket

91% Lichttransmissie | Asymmetrische bridge | Ultra-compacte afmetingen | Twee modellen beschikbaar

Met de Victory Pocket beschikt u over een high-performance verrekijker van ZEISS voor bijna elke situatie waarbij u wilde dieren observeert.

ZEISS Terra ED / Pocket

88% Lichttransmissie | Compact, licht en robuust | Zes modellen beschikbaar

Robuust, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. De TERRA ED verrekijker biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het een ideaal instapmodel in de wereld van ZEISS is.

ZEISS Telescopen

De ziel van de natuur onthuld.

Aan de ene kant nieuwsgierigheid en fascinatie, aan de andere kant high-tech telescopen van ZEISS. Wanneer deze samenkomen, worden ervaringen in de natuur unieke ervaringen. De natuur is altijd fascinerend, waar u ook bent - in extreme omgevingen zoals de Noordpool en het Amazonegebied, maar ook dichtbij huis. Telescopen van ZEISS voldoen op verschillende manieren aan deze eisen - van natuurlijke reproductie van kleuren, de beste weergave van details, uitstekende helderheid en contrast tot brede blikvelden en adembenemend krachtige vergroting.

ZEISS Warmtebeeldcamera

Verbeter uw observatie-ervaring.

ZEISS biedt met de DTI-warmtebeeldcamera's een game changer voor nachtelijke observatie: of u nu op zoek bent naar uilen, bij nachtelijke migratie of als u gewoon wilde dieren wilt observeren zonder een storende lichtbron te gebruiken. Door het ergonomische ontwerp en de slimme plaatsing van de bedieningsknoppen is de camera uitzonderlijk gemakkelijk in het gebruik en de bediening uiterst intuïtief.

NEW! ZEISS Wildcamera's

De natuur is maar één klik bij u vandaan.

Het volgen van de beweging en het gedrag van dieren kan enorm belangrijk zijn om veranderingen in de populatie te detecteren en om beschermende maatregelen te plannen. Met connected wildcamera's kunt u belangrijke informatie over de dieren en hun omgeving verzamelen en zo de natuurlijke ecosystemen beschermen. 

NEW! ZEISS Secacam 7

Mobiele wildcamera | Eenvoudig te gebruiken | Gemakkelijk te onderhouden

Met het handige display aan de voorzijde is de ZEISS Secacam 7 simpel en eenvoudig op te stellen. Zodra de camera is geplaatst, maakt deze binnen enkele seconden opnames van ongekende kwaliteit.

NEW! ZEISS Secacam 5

Mobiele wildcamera | Compact design | Lichtgewicht

Zie het wild zo onverstoord mogelijk: de ZEISS Secacam 5 valt nauwelijks op door het kleine formaat en geoptimaliseerde camouflage, waardoor het nauwelijks opvalt in de natuur.

Speciale producten

20 x 60 en Monoculairs.

Een voortreffelijke verrekijker: voor observatie met een vergrotingsfactor van 20x zonder statief. De 20x60 T* biedt een exceptionele ervaring voor de observatie van vogels en natuur op lange afstanden. Of u nu libelles in het riet of vogels op grote afstand observeert, de monoculairs zijn een vaak ondergewaardeerd, maar extreem nuttig hulpmiddel bij natuurobservaties. Zelfs de kleinste details worden zichtbaar: niets blijft onopgemerkt.

ZEISS 20x60 S

Verrekijker met beeldstabilisatie.

ZEISS Monoculairs

Klein van stuk, groot in prestatie.

Accessoires

Op maat van uw behoeften.

Met de toevoeging van goed doordachte accessoires kunt u uw visuele ervaring nog meer verbeteren. Het gebruik van een comfortabele draagriem maakt het bijvoorbeeld gemakkelijker voor u om uw apparatuur te dragen. De praktische accessoires zijn ontwikkeld met birders en stellen de behoeften van de gebruiker op de eerste plaats.

Verrekijker Accessoires

Verbeterde prestaties.

Telescoop Accessoires

Oneindig veel mogelijkheden.

ZEISS Samenwerkingen

Natuurobservatie

ZEISS bevordert het behoud van de natuur en dieren actief. De verrekijkers en telescopen van ZEISS dragen een erg persoonlijke ervaring van de natuur uit en hebben een uitstekende reputatie bij natuurliefhebbers van over de hele wereld.